U vraagt maar door

'jager' heeft de volgende reactie geplaatst:

Polen? Ooit een keer geweest vanuit mijn dienst periode, ik was bij Auschwitz-Birkenau , erg indrukwekkend, ik heb er een paar nachten van gedroomd... Maar Sobibor moet ook heel indrukwekkend zijn, ik vindt het geen vakantie materiaal maar het verteld wel heel veel geschiedenis!


Ja, Polen.

Rene Dinsdag 15 Mei 2012 at 11:00 pm | | Smurf

Eén reactie

Terrebel

Vakantie is toch vooral even iets doen wat je anders niet doet. Zelf heb ik nog nooit een concentratiekamp bezocht, bijvoorbeeld. Wil dat wel ooit met m’n kinderen doen. In de hoop dat ook zij zullen opgroeien tot volwassen die er alles aan zullen doen om te voorkomen dat zoiets weer gebeurt.

Terrebel, (URL) - 15-05-’12 23:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.