JazekeR, weeR een CultuuRhuisupdate 33

Afgelopen zondag nam ik Quandy mee naar het stadspark, en onderweg kwam ik langs de in aanbouw zijnde De Klinker, alhier te Winschoten.En ik dacht, ach, ik maak vast wat foto`s, dan hoef ik er dinsdag niet langs want ik kan het nogal eens vergetren omdat ik even wat meer aan het hoofd heb.Ja, en toen kwam de sneeuw, dus liegen kon niet meer.Zoals ik het kan zien is het werk aldaar stilgelegd.Mijn werk is ook even stilgelegd, de rest van deze week worden we bij binnenklussen ondergebracht.
Daar zijn wij eigenlijk niet voor, maar buiten is echt geen doen zo.

Kijk, zie hwt muurtje, dezelfde als vorige week:En was ik mooi in de gelegenheid om wat pannen aan te schaffen, en theelepels en mijn naamplaatjestikckers waren ook binnengekomen, dus mijn naam prijkt nu waar nodig, toch een historisch moment, want als het aan mij ligt veranderd dat nimmer meer.

Rene Dinsdag 22 Januari 2013 at 6:00 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

elf reacties

Door

En dan verwacht ik dus een foto van je naamplaatje:-)

Door, (URL) - 22-01-’13 18:31
LInda

Fijn dat je steedsmeer op orde komt in je huis en nu je naam er hangt is het nog realistischer.
Het is goed dat julie nu binnen werken, buiten is het nu echt te koud. Leuk de foto’s je kunt nu goed zien dat er echt schot in zit.

LInda, (URL) - 22-01-’13 18:48
Marjolijn

Nu wel goed zichtbaar dat er toch wat schot in de bouw komt, ook al liggen ze nu weer stil door sneeuw en kou.
Leuk hoor, dat je flatje steeds meer van jou wordt..!!

Marjolijn, (URL) - 22-01-’13 18:50
rietepietz

Slecht weer voor de bouw ja , ik hoorde dat men hier en daar gewoon de steigers op moet ,lijkt e écht niet gezond ! Er komt nog aardig wat voor kijken eer je een maaltijd op tafel kunt zetten maar je hebt nu pannen ,misschien is een kookcursus wel een goed plan ,je hebt gelukkig geen haast omdat je voorlopig nog bij je ouders kunt eten !

rietepietz, (URL) - 22-01-’13 18:59
Sjoerd

Langzaam maar zeker valt alles op zijn plaats. Je ziet nu toch duidelijk een voortgang.

Sjoerd, (URL) - 22-01-’13 20:04
Thérèse

Nou, eindelijk staat er toch wat. Of heb ik niet goed opgelet? Ik had ook meer te doen, weet je. Een naamplaatje, dat is leuk. Staat er ook een smurf op? Dat lijkt mij wel toepasselijk.

Thérèse, (URL) - 22-01-’13 20:51
ria

Een naamplaatje hoort erbij natuurlijk, en binnewerken is wel zo fijn nu. Je kunt nu in elk geval ook eens een blik soep opentrekken :-)

ria, (URL) - 22-01-’13 21:16
Di Mario

Zo langzamerhand wordt je huisje mooi gevuld met artikelen die je nodig hebt. Ik ben ook wel benieuwd of er een smurf op je naamplaatje staat. En liegen, dat geloof ik echt niet. Ik denk dat jij anders ook wel eerlijk had verteld dat je ze eerder had geschoten.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 22-01-’13 22:57
Renesmurf

@Thérèse: Nee, geen smurf er op, en ja, ze zijn al een tijdje bovengronds bezig daar.

Renesmurf, (URL) - 22-01-’13 23:15
oma

Ha Rene,

Ondanks de sneeuw en vorstverlet, ga jij gewoon je gangetje.
Mooi he je eigen naam op de deur. oma

oma, (URL) - 22-01-’13 23:25
Albert y Mara fotoblog

Je begint je dus steeds meer thuis te voelen in je EIGEN huis. Buitenshuis heb ik nog nooit gewerkt, ja voor de hobby in de tuin, maar mijn werk was altijd binnen. Mooi trouwens je eigen naamplaatje op de deur en brievenbus in de hal neem ik aan.
Groetjes Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 23-01-’13 01:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.