U ziet maaR

Dit kerktorentje steekt uit boven de bossen en boven het dorp, tussen de Liechtensteinse wolken en bergen.En dit is dan een voorbeeld van de Liechtensteinse architectuur.En men geeft op deze wijze aan waar men dient te wandelen dan wel te fietsen, langs het Liechtensteinse hek met onderaan kietelende Liechtensteinse grassprieten, aldaar net zo groen als elders.Een plank voldoet als bankje, pal op de grens met Oostenrijk, vast en zeker ergens op een bergkam.En ik geloof dat dat de bergkamgrens met Oostenrijk is, de drie gezusters die uitkijken over het hele staatje, en die je beneden vrijwel overal wel kan zien.En hier zag ik een beest, ik kon niet inzoomen maar zag hem wel.U merkt, dit zijn geen actuele foto`s in die zin dat ze onlangs pas gemaakt zijn, maar wel actueel in die zin dat ze nu voor het eerst op internet verschijnen.Ondertussen nog steeds beesten, wel leuk op zich.De vakantie in Liechtenstein was ook leuk op zich, en volgend jaar februari zal ik daar weer nieuwe foto`s van tonen, dit is vooralsnog de laatste blik.En dit is Winschoten, waar ik zit, en dan om precies te zijn rechtsboven!Aan u om mij te vertellen wat u zou kunnen vertellen over één van de afbeeldingen, of ze allemaal even becommetarieren mag natuurlijk ook, maar dat zou ik ook niet doen.

Rene Zaterdag 23 Februari 2013 at 12:00 am | | Smurf

vijftien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

het prachtige landschap, met de kerktoren als kroon op het werk, krijgt mijn voorkeur, renesmurf!

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 23-02-’13 00:43
Linda

De foto met het kerkje vind ik mooi, het past zo mooi in de omgeving. Leuk al die beestjes op de foto de laatste foto is leuk, maar ik hoop dat we dat deze winter niet meer zullen zien

Linda, (URL) - 23-02-’13 00:48
Marjolijn

De bovenste foto, die kan zo in een vakantieboek.

Marjolijn, (URL) - 23-02-’13 05:55
Chantal

D’n ouden doosch gaf weer veel vandaag, mooi!

Chantal, (URL) - 23-02-’13 07:27
די מריו

Ik zag het diertje ook op beide foto’s. Leuk weer de serie..

Lvoe As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 23-02-’13 07:40
Redstar

Ik vind het wandelpad met de wandelmensen er op afgedrukt erg leuk. En de laatste foto natuurlijk.

Redstar, (URL) - 23-02-’13 09:22
Sjoerd

Mooi uitzicht heb je daar…

Sjoerd, (URL) - 23-02-’13 09:48
ada

Het is nog helemaal winters daar bij jou. Leuk dat torentje.
De bergen vind ik een ideale plek om te wandelen.

ada, (URL) - 23-02-’13 10:00
Irene

Hee pal tegenover de kerk. Word je zondags nu steeds heel vroeg wakker?

Irene, (URL) - 23-02-’13 10:30
frank-103

De foto van de bergkam vind ik erg leuk, zoiets foto kan ik ook goed gebruiken voor mijn modelspoorbaan.

frank-103, (URL) - 23-02-’13 12:47
Renesmurf

Nee.

Renesmurf, (URL) - 23-02-’13 16:09
ria

Mijn voorkeur gaat uit naat het beest dat wij niet kunnen zien, maar de bloemetjes wel :-)

ria, (URL) - 23-02-’13 17:31
oma

Ha Rene,

Grappig, onze zoon gaat deze zomer naar Liechtenstein. oma

oma, (URL) - 23-02-’13 23:18
rietepietz

lekker duidelijk die figuurtjes op de weg geschilderd , bordjes aan de kant van de weg worden meestal over het hoofd gezien( althans dat wordt nogal eens als smoes gebruikt.

rietepietz, (URL) - 24-02-’13 13:35
hanscke

Ik vind het laatste plaatje heel erg mooi. Zo heb ik die kerk nog nooit in beeld gehad en dan die sneeuw erom heen.. Doet bijna aan of het in de Gouden Eeuw was

hanscke, (URL) - 24-02-’13 21:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.