In ogenschouw

Deze twee kunstwerkjes zijn gemaakt door Tessa en Vivian, mijn nichtjes, en ze gaven dit aan hun oma die het vervolgens weer aan de schoorsteenmantel hing, wat we in Groningen dan weer een bozzem.En wie welke gemaakt heeft weet ik niet meer, en of de werkjes nog bestaan ook niet, maar ze zijn in elk geval wel vereeuwigd en ik keur het zelfs goed genoeg voor het grote kerstbomenfotobosboek.

Oke, dan neem ik nu mee naar mijn eigenste kerstboom, die ik uit het raam zag, achter de marktpleinkerk gedurende de kerstperiode!
Winschoten staat op dat moment altijd vol met kerstbomen, prachtig sfeervol, dat was vroeger altijd stukken minder.Waarschijnlijk vond ik hier al die kale takken zo interesant afsteken tegen de bordjes die de langskomende mensen informeren.Dit zag ik ook her en der in Winschoten, en het werkte, ik heb geluisterd, ben langsgeweest en heb zelfs gedoneerd!Ik zag ook wat bandjes optreden, maar vraag me niet om namen, ik ben daar zo slecht in...En zo zag het er buiten uit, in de regen, op die radioavond.Soortgelijke poster met zonder daglicht.Dit is geloof ik de kerstboom voor de plaatselijke SPAR, in Winschoten Plan Zuid.En dit is zeker weten die boom en die spar, gezien vanuit de schaftkeet.En ik sluit af met dit sfeerplaatje van wat woningbouw in Winschoten.
De één heeft een ruimere voortuin, dan zal de ander achter vast wat meer ruimte hebben, of zo.
En dit waren er dan weer tien, zo gaan die dingen!

Rene Zaterdag 02 Maart 2013 at 12:00 am | | Smurf

tien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

de eerste twee kerstbomen gaan voor mij vandaag met de prijs lopen, renesmurf! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 02-03-’13 01:15
Marjolijn

Die kunstwerken van jouw nichtjes mogen er zijn…!!
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 02-03-’13 04:35
די מריו

Die kunstwerken gaan voor mij winnen vandaag. Ookal is het geen wedstrijd. Maar als ik zie hoe ze er aan gewerkt hebben, dan is dat alleen maar aan te prijzen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 02-03-’13 07:55
ria

het wordt tijd dat er eens blaadjes aan al die bomen komen :-)

ria, (URL) - 02-03-’13 08:24
Sjoerd

Het is wel fijn, een mooie voortuin, maar meestal doe je er helemaal niets mee…

Sjoerd, (URL) - 02-03-’13 08:34
Redstar

Hier een voortuintje waar wat makkelijke planten in staan.
De kerstbomen zien we voorlopig even niet.

Redstar, (URL) - 02-03-’13 13:59
ada

De kunstwerkjes van de nichtjes zijn toch wel erg leuk om te zien. Goed dat ze op deze manier bewaard zijn gebleven.
De kerstbomen mogen van mij de kast in. Ik wacht nu op de bloembollen weer boven de grond en blaadjes weer aan de bomen.

ada, (URL) - 02-03-’13 14:16
rietepietz

Je nichtjes hebben succes met hun kerstbomen ,ze zijn ook erg mooi gemaakt dus ik laat ze óók “winnen’!

rietepietz, (URL) - 02-03-’13 18:55
Linda

Leuk de kunstwerkjes van je nichtjes en ook de foto met de sneeuw is mooi, maar nu even geen kerstbomen en sneeuw voor mij, ik verlang naar het voorjaar

Linda, (URL) - 02-03-’13 23:51
hanscke

Snif, ik mis Quandy in de serie. Kan er niet aan wennen

hanscke, (URL) - 03-03-’13 12:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.