Pollens

En dan toon ik nu, in deze aprilmaand, weer een tiental foto`s die ik nog met mijn oude camera gemaakt, maar nimmer gelogt, zijn.
Tot nu dus.En ik weet niet eens meer waarom ze toendertijd mijn weblog niet gehaald hebben, waarschijnlijk per toeval.En ik kan me zelfs van deze niet eens meer herinneren dat ik ze gemaakt had.De grenspalen die u ziet zijn die tussen de provincie Groningen en Duitsland.Ooit door Napoleon er neergezet, daarvoor was er nooit echt een grens, Nederland liep gelijdelijk over in Duitsland.En cultureel gezien is dat nog steeds zo.Ik kan soms wel een minuut naar een foto kijken.En soms denk ik, wat voor tekst moet ik hier nou weer neer zetten?En dat ik zulke beelden mag maken, dat kan alleen in vrijheid, wat is vrijheid toch een heerlijkheid!En volgend jaar april put ik verder uit dit mapje, ik kan nog jaren voort.

Rene Zaterdag 27 April 2013 at 12:00 am | | Smurf

tien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

die grenspaal lijkt eerder een hinderpaal? :-D

net als die volle vuilbak? ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 27-04-’13 00:55
Linda

De foto met het’ huisje’ vind ik erg mooi…maar eigenlijk hebben ze allemaal wel oets bijzonders

Linda, (URL) - 27-04-’13 01:39
Marjolijn

De tijd van sneeuwklokjes is gelukkig weer voorbij.

Marjolijn, (URL) - 27-04-’13 04:58
Han

Vreemd is het dat oude foto’s plots je interesse hebben en als je net gemaakt hebt zijn ze niet interessant genoeg. Misschien om je dan de opname moment nog te vers in je geheugen hebt, en je nu niets meer van dat moment weet.

Han, (URL) - 27-04-’13 06:35
karel

ha die René
herkenbaar zoals je zegt , waar was dat waarom maakte ik die foto en wat vertel ik er bij
wens je een goed weekend

karel, (URL) - 27-04-’13 07:01
Di Mario

Grappig, je zegt grenspaal tussen Groningen en Duitsland, maar het moet toch zijn Nederland en Duitsland nabij Groningen. Of ben je van mening dat Groningen niet meer bij Nederland hoort.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 27-04-’13 07:45
Redstar

Die vuilnisbak ziet er goed vol uit. Dat vind ik ook gelijk de leukste foto. Omdat de foto anders is dan wat andere mensen laten zien.

Redstar, (URL) - 27-04-’13 09:13
Sas

Mooie foto’s!

Sas, (URL) - 27-04-’13 16:10
Sjoerd

Er springt voor mij deze keer geen enkele echt tussenuit.

Sjoerd, (URL) - 27-04-’13 16:54
rietepietz

Ik ga net als Redstar voor foto 5 , en wel omdat de lege blikjes allemaal netjes in de bak zitten en niet er om heen op de grond liggen zoals je helaas maar ál te vaak ziet!

rietepietz, (URL) - 27-04-’13 18:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.