TheateR de KlinkeR 52

In de winter zou ik eigenlijk liever fotograaf zijn dan schilder.Oke, wie hier feliciteert heb ik buiten beeld kunnen houden!
Hier is niks aan gesneden of zo, toen ik precies datgene op het schermpje zag wat ik hebben wil klikte ik.Zoals u wellicht weet kijk ik elke dinsdagmiddag even hoe het er voor staat met de bouw van het nieuwe cultuurhuis De Klinker te Winschoten.
En omdat het me vorige week niet lukte deze te publiceren laat ik nu deze zien.Wat een rare zinnen fabriceer ik soms ook, ik sta soms van mezelf te kijken.Evengoed, mijn werkgever plande juist op dinsdagmiddag een vergadering, en had ik dus de auto nodig, zodat ik wat voorruitbeelden laat zien.En er komen ook twee supermarkten overigens.En ik moest nog even kippenvoer halen dus ik kwam er toch langs.En er zit ook een wazige foto bij, dit voor de mensen die zo snel scrollen dat dat geeneens opvalt.En die komt nu.En volgende week fiets ik er wel weer langs.

Rene Woensdag 26 Juni 2013 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

Linda

Zo laat je het weer op een andere manier zien, leuk.

Linda, (URL) - 26-06-’13 00:14
curieuzeneuzemosterdpot

wat een wazige foto zit ertussen, renesmurf? :-D :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 26-06-’13 01:05
Chantal

het ziet er allemaal zo troosteloos uit daar, wordt er een beetje down van

Chantal, (URL) - 26-06-’13 08:57
rietepietz

Ik dacht eigenlijk dat ik m’n bril nodig eens schoon moest maken , maar het lag dus aan de foto;-)

rietepietz, (URL) - 26-06-’13 16:12
Sjoerd

Alle beelden saqmen geven er weer een andere kijk op. Die vierkante blokken worden de supermarkten?

Sjoerd, (URL) - 26-06-’13 20:03
Renesmurf

@Sjoerd: Ja!

Renesmurf, (URL) - 26-06-’13 22:56
Thérèse

Waarom gaat er nu iemand felicitaties brengen terwijl het nog (lang) niet klaar is?? Verder leuk om weer alles even te zien.

Thérèse, (URL) - 26-06-’13 23:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.