CultuuRhuis De KlinkeR 53

Leuk toch he, die reclameborden langs de bouwput en dan alleen datgene op de foto knippen wat ik blief.En zo vermaak ik een ieder er mee die er maar mee vermaakt wi worden.Dan wil ik tevens even van deze gelegenheid gebruik maken door te vermelden dat op vrijdag 12 juli de Nacht van Winschoten weer gehouden wordt, en wel te Winschoten.Toen ik daar liep, in Winschoten, dacht ik, dat is toch een prachtig voorbeeld van spuugelijke architectuur.
Maar eenmaal op het plaatje geschoten vind ik het nog wel meevallen, het is wel een blokkendoos, maar best een aangename.Ja, er zijn meer podia met meer artiesten, maar dit staat dus onderaan mijn balkonnetje allemaal.Hoeveel plaatsen zullen er zijn met een echte kloostervallei he.
Klooster is hier niet meer, en een vallei?Kijk, en dan nu waar het allemaal om te doen is, hoe staat het er voor met de in aanbouw zijnde nieuwe cultuurhuis De Klinker.En aangezien ik niet echt een idee heb waar op te letten doe ik maar wat.En het wordt vast heel mooi.En ik denk dat ik voortaan op maandag ga kijken hoe ver ze zijn, maar och, dat doet er niet zo toe.Het gaat om het resultaat, en dit is een sfeerplaatje in Winschoten Plan Zuid.Nou, reageer daar maar eens op :)

Rene Dinsdag 02 Juli 2013 at 5:00 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

elf reacties

curieuzeneuzemosterdpot

winschoten ‘leeft’, da’s duidelijk!

en bovendien ‘groeit’ er vanalles! ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 02-07-’13 01:03
Marjolijn

Genoeg te zien en straks te doen in Winschoten…!!

Marjolijn, (URL) - 02-07-’13 05:34
rietepietz

Ik denk dat je dit keer gewoon thuis kunt blijven tijdens de nacht van Winschoten, lijkt me wel makkelijk en hoef je geen dure consumpties te kopen , kun je gewoon bij jezelf in de koelkast duiken als je trek hebt.
Het is nog wat te vroeg om te zeggen dat het cultuurpaleis mooi wordt,ik zie alleen maar een blokkendoos.

rietepietz, (URL) - 02-07-’13 18:39
ria

Allemaal blokkendozen, daar valt nog niet veel van te maken, we kijken uit naar het uiteindelijke resultaat.

ria, (URL) - 02-07-’13 19:26
Di Mario

Dat is mooi wark Rene. Ehhhh, van die muziek bedoel ik natuurlijk. Dat van dat cultuurhuis natuurlijk ook. Die blokkendoos kan mij niet bekoren.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 02-07-’13 21:57
Thérèse

De Nacht van Winschoten, wat een spannende naam. Zo iets zwoels stelde ik mij niet voor in de provincie Groningen. Doet mij denken aan dat liedje van ‘Een zwoele nacht in Krimpen aan de Lek’ van Zonneveld, dacht ik
Ze doen er wel wat lang over. Straks is het Cultuurhuis eindelijk klaar, is zowat de gehele cultuur wegbezuinigd.

Thérèse, (URL) - 02-07-’13 22:30
Henry

Ha ja .. Mooi vanaf je balkon alles volgen. Hopelijk prachtig weer erbij, biertje .. Gaaf man. A-locatie!

Henry, (URL) - 02-07-’13 23:48
Hans

Een mooie impressie van Winschoten, lokkendozen kom je overal tegen.

Hans, (URL) - 02-07-’13 23:58
Linda

Ook al likkt,Winschoten dan een rustige plaats, er gebeurd van alles en het word vast weer een leuke nacht 12 Juli. Het cultuur huis vordert gestaag, en behalve die blokkendoos, vind ik,dat Winschoten hele mooie gebouwen heeft

Linda, (URL) - 03-07-’13 01:03
karel

ik denk dat het in Winschoten best goed toeven is

karel, (URL) - 03-07-’13 01:31
Mirjam Kakelbont

Bij ons zijn ze ook drukdoende met het bouwen van een cultuurhuis. Volgens mij zit het in de lucht ;D
Winschoten ziet er wel lekker relaxed uit, en toch nog een opwindende nacht in aantocht. Je had het slechter kunnen treffen! De blokkendoos vind ik trouwens zo lelijk niet, hoor.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 03-07-’13 20:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.