Dit zag ik

En zo ziet de binnenkant van de tram er dus uit!
(met buiten een smurf met zijn kop tussen de boombladeren)Toen de tram even stilstond zag ik op de gevel ineens de naam van mijn favoriete radioprogramma van Rising Flow Radio prijken!
Beiden wijlen overigens.Ja, het gaat om de rode afbeelding, in het echt was het duidelijker te zien.Wat een zonnigheid en wat een grauwe gebouwen.Dit apparaat kan worden gebruikt voor kaartjes in te steken, indien in bezit.Ik was even op een plek vlakbij de Poolse radio en tv, en die zijn gescheiden, zoals het hoort!Flat, na flat, na flat, na flat, en buiten de foto nog veel en veel meer.Het schijnt dat er een nieuwe bioscoopfilm is en iedereen moet en zal dat weten ook!Deze locomotief staat even verderop ergens in een voortuin.Tijdens een vouwfietstochtje kwam ik het tegen.Tot zover dan, maar dat ziet u zelf ook wel.

Rene Zaterdag 27 Juli 2013 at 6:00 pm | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

Wist je dat de boetes heel hoog zijn of zelfs een paar dagen knorren als je gesnapt wordt op zwart rijden.
En waarom vraag ik me dan af een bus of metro kaartje kost daar bijna niets in vergelijk met wat je thuis zou moeten betalen.
Laat de gewone man toch ook zijn boterham verdienen.
Het openbaar vervoer rijdt daar ook niet voor niets..!!

Marjolijn, (URL) - 27-07-’13 18:47
Di Mario

Leuk zo’n locomotief in je tuin. Dat zie je niet snel. Leuke serie weer om te kijken.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 27-07-’13 22:23
Sjoerd

Mooi dat lokje. Trouwens die reclame voor die smurfenfilm bevalt me ook wel.

Sjoerd, (URL) - 27-07-’13 22:25
Linda

Wat veel flatgebouwen staan daar. Leuke foto’s, die lokomotief in de vooruimt vind ik super.

Linda, (URL) - 28-07-’13 00:35
rietepietz

Nou meende ik in het vorige logje te lezen dat het openbaar vervoer er gratis is … vanwaar dan de kaartjesautomaat . Zal nog wel even terug gaan lezen. ;-) Grappig dat je er bijna over de Smurfen struikeld !

rietepietz, (URL) - 28-07-’13 12:45
Albert y Mara fotoblog

Film De Smurfen II in première

In aanwezigheid van een deel van de Nederlandse stemmencast ging vandaag, zondag 28 juli in Pathé Arena de film De Smurfen II in première. De animatiefilm draait vanaf woensdag in de bioscopen.

Tygo Gernandt, Fernando Halman, Paul Turner en Hilde de Mildt waren zondag van de partij tijdens de première in Amsterdam. Ook Tanja Jess en Levi van Kempen namen een kijkje.

Grtz Albert en Mara

In De Smurfen II creëert de boze tovenaar Gargamel (Tygo Gernandt) twee ondeugende smurfachtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin (Kim-Lian van der Meij) is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar. Onder anderen Grote Smurf (Jack Wouterse), Klungelsmurf (Sascha Visser), Moppersmurf (Johnny Kraaijkamp jr.) proberen Gargamel te stoppen en Smurfin te redden.

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 28-07-’13 15:39
frank-103

Die trein is heel goed door je gespot! Mooie foto’s!

frank-103, (URL) - 03-08-’13 00:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.