SmuRfige boottocht langs de kust van KROatie

Toen we nog maar net goed en wel op deze camping gesetteld waren was er een meneer die ons een boottocht/excursie wilde verkopen, hetgeen gelukt is.Vandaag was het zover, om tien uur in de ochtend moesten we bij de toegangspoort van de camping zijn waar een bestelbusje ons drieen bracht naar de boot.Er zaten al mensen aan boort, en er kwamen nog een flink aantal mensen bij.
We konden ook eten krijgen, maar dat was zo een drukte van belang dat ik dat maar even liet schieten, wij zouden ons eten later wel krijgen.We voeren een heel stuk langs de KROatische kust, en zagen ontzettend veel naaktstranden met dito mensen, we kwamen nog langs een piratengrot en het enige homostrand ter wereld, en we werden uiteindelijk afgezet in Rovinj.Aldaar kregen we een rondleiding in drie talen, waarbij in het Duits iets anders verteld werd dan in het Engels, van het KROaats begreep ik geen snars.
Daarna nog een kop koffie gedronken en de klim gemaakt naar de top van het stadje waar een kerk met toren staat, en waarbij door werkelijk schitterende steegjes en straatjes kwamen.
Heel mooi gebouwd en onderhouden allemaal.Daarna weer op de boot, en lekker gegeten, we konden kiezen, vis of vlees, dat laatste nam ik.
Het drinken er bij was niet zo lekker.
De volgense stop was in Vrsar, waar we gisteren al vertoefden, dus konden we nu beneden aan de waterkant blijven, beetje slenteren langs de kraampjes en een ijsje eten.

Rene Maandag 28 Juli 2014 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

Sjoerd

Ik zie het al, dat wordt een hele mooie vakantie.

Sjoerd, (URL) - 29-07-’14 06:48
Marjolijn

Een tocht om van te genieten, denk ik zomaar…!!

Marjolijn, (URL) - 29-07-’14 08:56
boerin zonder naam

In het duits werd een ander verhaal verteld dan in het engels? Inderdaad jammer dat Kroatisch onverstaanbaar is….. Dan wist je nu welk verhaalmje geloven kunt…

boerin zonder naam, (URL) - 29-07-’14 12:02
Chantal

Je hebt je werkschoenen nog aan zie ik

Chantal, (URL) - 29-07-’14 13:08
ria

Ontzettend veel naakt klinkt bijna bedreigend. Die foto mat dat wasje wil Margo wel graag hebben denk ik…http://trulyfair.nl/

ria, (URL) - 29-07-’14 20:03
Paul

Ziet er prachtig uit René. De omgeving en het weer!

Paul, (URL) - 30-07-’14 13:28
rietepietz

Vanaf een boot is het altijd makkelijk rondkijken en je krijgt altijd veel informatie. Ideaal om veel van de omgeving te zien en helemaal makkelijk als je ook aan boord te eten krijgt. Prachtig stadje zo vanuit de verte!
De camping lijkt me wel érg op elkaar gepakt staan , nou ja, als je toch de hele dag op pad bent heb je daar weinig last van. .

rietepietz, (URL) - 30-07-’14 14:42
Hans

Je zit weer helemaal in de vakantie sfeer.
Als de excursie de moeite en geld waard was, dan is het geen probleem.
De was hangt er ook netjes bij. Hans

Hans, (URL) - 31-07-’14 22:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.