LekkeR aan de wandel in Winschoten

Dan ga ik nu verder met waar ik gebleven was, namelijk een band in de etalage.Van een pand waar dit een detail van is.En verderop komen er weer winkelpanden leeg, maar ze worden ook weer gevuld.Kijk, hier zijn ze te koop, de echte Winschoter citroenballen.En dit even van wat dichterbij, voor de leesbaarheid, en die hier boven is dan voor het totaalplaatje.Ook zomaar weer een gevel van zomaar een pand, maar wel mooi.Een beetje spelen met de camera, links die leesbak en rechtsonder de prullenbak in beeld en dan klik.Straat.En aldaar bevindt zich, momenteel nog wel, een openbare wc en een bewaakte fietsenstalling.Deze bordjes zijn nieuw en ik kom ze overal tegen.En dan eindig ik met een van een iets grotere afstand genomen foto van een detail van het Marktplein, waar ik deze serie mee begon.Het is me wat.

Rene Maandag 24 November 2014 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Di Mario

Ik heb net een nieuwe app geinstaleerd bij mijn provider. Meer dan 250000 wifi punten in Nedeland. Ik word gek van het overstappen van wifi naar wifi. Ik heb de app maar uit gezet ;-) Mooie reeks foto’s.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 24-11-’14 22:57
Leidse Glibber

Schitterend dat bord “binnenkort wordt dit pand weer gevuld”. En ja helaas zie je overal steeds meer leegstand.

Leidse Glibber, (URL) - 24-11-’14 23:24
Albert y Mara fotoblog

Ook in ons dorp Los Boliches staan heel wat winkelpanden leeg, en ook veel restaurantjes. Om dat allemaal weer gevuld te krijgen zal niet meevallen. In Holland zijn het meer de winkelpanden neem ik aan.
Salu2 Albert

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 25-11-’14 00:39
curieuzeneuzemosterdpot

nu heb je mij wel heel curieusss gemaakt naar die winschoter citroenballen, renesmurf! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 25-11-’14 00:57
Marjolijn

Lege winkelpanden kom je jammer genoeg overal tegen en sommige krijgen gelukkig weer een bewoner.

Marjolijn, (URL) - 25-11-’14 05:16
gerdaYD

Wow, in jouw omgeving is heel wat te beleven René, of heb ik nu die indruk omdat je er steeds weer zo’n knappe reportages over maakt?

gerdaYD, (URL) - 25-11-’14 08:05
John

Ook hier in Zeeland op steeds meer plekken gratis open wifi. Men wil ons massaal aan het internet hebben denk ik.

John, (URL) - 25-11-’14 09:55
Sjoerd

Nou zie ik pas wat op de laatste foto staat, een gondel voor skiërs.

Sjoerd, (URL) - 25-11-’14 12:27
ria

Prachtig, die bovenste houten geven met evenzo mooi houtsnijwerk! Netjes in de verf ook! Wifi zou op veel meer plaatsen gratis moeten zijn, maar dat komt vanzelf wel.

ria, (URL) - 25-11-’14 15:56
Daan

Mooie foto’s weer, Winschoten is ook erg leuk, zeker eens de moeite waard om te bezoeken!
En winschoter citroenballen? Wat zijn dat dan? Maar vooral wat vind je er zelf van? gezien ik dat eerste natuurlijk ook best kan opzoeken :)

Daan, (URL) - 25-11-’14 16:57
Rietepietz

Je weet de mooie geveltjes wel te vinden Rene! Dat straatje lijkt me knus, doet een klein beetje denken aan het straatje waar ik woon!

Rietepietz, (URL) - 25-11-’14 18:01
Han

Dat eerste winkeltje lijkt me van binnen en van buiten een bezoekje waard!

Han, (URL) - 25-11-’14 20:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.