CultuuR

Dan neem ik u nu weer mee naar Liechtenstein, een piepklein landje waar toch nog ruimte is voor een ietwat aldaar verscholen ruine.Het landje waar de huizen vast waterpas staan, en de rest juist helemaal niet.Het landje met wijdse uitzichten, met altijd flarden buitenland.De drie gezusters, wakend over het dal.Dit dal.Al wandelend kon men de pas afsnijden, auto`s konden middels zulke haarspeldbochten een heel eind op dreef geraken.Hartje zomer, een lullig stroompje, ik vermoed dat het in het voorjaar wel zal bulderen.Het leven, doet soms altijd nog een beetje pijn.En dan denk ik, wat een leuk houtwerk voor dat puike torentje.En foto`s genomen vanuit de auto zijn ook foto`s, mits er nog iets op te zien is.En ik zou het fijn vinden als u nu wat zou zeggen, middels een reactie te plaatsen.

Rene Zaterdag 21 Februari 2015 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

Marjolijn

Haarspeldbochten kunnen je tot grote hoogte laten stijgen….!
De foto’s van enige jaren geleden, want daar rij je nog rood en nu in het groen.

Marjolijn, (URL) - 22-02-’15 04:15
Di Mario

Je auto… kan me voorstellen dat het nog wel een beetje pijn doet. Maar je hebt een mooie vervanger nu toch. Wat een mooi land is het daar.

Love AS Always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 22-02-’15 07:38
gerdaYD

Het kan niet anders dan dat jij hier uitgebreid van genoten hebt, toch aan je mooie serie te zien René!

gerdaYD, (URL) - 22-02-’15 08:00
Sjoerd

Het doet me een beetje denken aan mijn vakantie naar Oostenrijk. Daar gingen we met de MG van deze bochtige weggetjes omhoog. Dat was zo stijl dat we moeite hadden om boven te komen en we tot de ontdekking kwamen dat de weg daar ophield en we dezelfde weg weer terug moesten.

Sjoerd, (URL) - 22-02-’15 08:31
Frank-103

Het ziet er daar uit als Oostenrijk, daar ging ik ook altijd met veel plezier op vakantie. Laatste jaren ben ik steeds naar Frankrijk geweest, maar ik zou er graag weer eens naartoe gaan!

Frank-103, - 22-02-’15 12:07
boerin zonder naam

Prachtig land laat je aan ons zien middels je foto’s

boerin zonder naam, (URL) - 22-02-’15 14:05
Albert y Mara fotoblog

Ik betrap me er op dat ik nog nooit met m’n lief in dit land op vakantie ben geweest. Dankzij jouw foto’s heb ik toch een kleine indruk gekregen van dit land. Bedankt René.
Grtrz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 22-02-’15 14:21
Cuisine Celine

Het ziet er daar best wel mooi uit!

Cuisine Celine, (URL) - 22-02-’15 14:41
Rietepietz

Ik begrijp dat jij je rode voorganger van de huidig groene nog een beetje mist als je de foto ziet. waar hij nog op staat!
Die haarspeldbochten zouden mij eigenlijk niet aanmoedigen om daar zélf te rijden, misschien ook wel liever niet met een chauffeur die dat niet gewend is ;-)

Rietepietz, (URL) - 22-02-’15 17:17
Mirjam Kakelbont

Haarspeldbochten! Dat zijn de allerfijnste bochten om tegenop te fietsen ;-)
Je foto’s doen me een beetje aan Luxemburg denken, maar dat komt omdat ik nog nooit in Liechenstein geweest ben.
Het blijft jammer van je rode autootje…

Mirjam Kakelbont, (URL) - 22-02-’15 21:24
francky

niet mijn ideale omgeving om op vakantie te gaan. Al die hoogtes doen me duizelen en die haarspeldbochten daar ga ik mee uit de bocht.

francky, (URL) - 22-02-’15 21:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.