Tijd van leven

De volgende tien foto`s heb ik allemaal gemaakt in Amsterdam, te beginnen met wat kunst in het Stedelijk.
Daar heb ik nog veel meer gezien, ga zelf maar kijken, ik laat het bij wat mij opviel en voor de rest keek ik gewoon.Nederland: regels met uitzonderingen.Kijkt u eens rustig naar al deze foto`s, laat ze tot u doordringen.Kijk wat u ziet, probeer te zien wat er allemaal op staat en hoe mooi het licht schijnt.Dit is een heel normaal beeld in Amsterdam, en toch is het heel bijzonder.Wat staat daar nou?Dat staat daar nou!En nog even een gevelsteen.En iets met Zwartjes.En tenslotte deze.En vertelt u mij nou eens welke foto u het meest aanspreekt en waarom.

Rene Woensdag 27 Mei 2015 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Di Mario

Zijn dat nou echte hagedissen? Op dat grasveld? Ik kan het zo niet goed zien. Dat alcoholverbod is typisch Nederland. Volgens mij is er geen land ter wereld wat zoveel wetten heeft en dan ook nog daar weer uitzonderingen op.

Love As always
Di Mario

Di Mario , (URL) - 27-05-’15 22:38
Marjolijn

De geveltjes in Amsterdam blijven mooi om te zien…!!

Marjolijn, (URL) - 28-05-’15 05:25
Sjoerd

Het meest trof mij de foto van zwartjes, wat is dit… Ik zoek dat dan op en vond het volgende:
Schoenhandel Zwartjes van 1883 is, met twee winkels, al jarenlang een begrip in Amsterdam. Naast onze modieuze en eigentijdse collectie behoren vakkundigheid, klantgerichtheid en service tot de pijlers waarop onze succesvolle onderneming is gebaseerd.
Gewoon een schoenwinkel dus…

Sjoerd, (URL) - 28-05-’15 07:47
gerdaYD

Goh, moeilijk te kiezen René, de foto van de hagedissen vind ik wel mooi, maar die met dat alcoholverbod het merkwaardigste!

gerdaYD, (URL) - 28-05-’15 07:58
John

De burg en de gevel tegels spreken me het meest aan. De brug omdat zo’n grachtenbrug volgens mij echt iets Hollands is.

John, (URL) - 28-05-’15 10:22
Chantal

leuk gespot dat bord met die alcohol

Chantal, (URL) - 28-05-’15 12:42
Rietepietz

Dat trappenhuis vind ik het meest bijzonder, eigenlijk wel meer kunst dan sommige kunstwerken.
Maar natuurlijk zijn oude geveltjes ook altijd prachtig om te zien!

Rietepietz, (URL) - 28-05-’15 18:30
ria

Ik vind die gevelstenen wel erg leuk, waarom weet ik ook niet :-)

ria, (URL) - 28-05-’15 19:23
Hans

Amsterdam is een stad met een rijke historie, volop in beweging. Hans

Hans, (URL) - 28-05-’15 21:51
Mirjam Kakelbont

De foto van de gevelsteen! Wat een kunstwerk. Amsterdam heeft mooie gebouwen. Jammer dat Rotterdam gebombardeerd is in de oorlog, dan hadden ze daar ook nog gestaan.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 28-05-’15 22:21
Albert y Mara fotoblog

Een leuke reportage Rene van een stad op palen met een lange historie. De gevelsteen sluit mooi aan bij ons vrijdagse item. Genoeg te vinden in het centrum.
Grtz mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 29-05-’15 00:29
Albert y Mara fotoblog

Ik bedoel de 3 na laatste foto van die gevelsteen “onvermoeibaar’. Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 29-05-’15 00:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.