Plaatjes

Als kind zijnde heb ik ook de films Back to the Future gezien.En nu weet ik niet meer of ik meerdere delen heb gezien, en of dat thuis was of in de bioscoop, of op tv wellicht.Het hield me niet heel erg bezig.In die films komt de datum 21 10 2015 voor, de datum van vandaag.Gronings landschap, ingezoomd tot een kunstwerkje.En de uitgezoomde versie.In ieder geval kon ik in 1989 nog niet vermoeden dat ik op 21 10 2015 een eigen weblog zou hebben.Waar ik op deze dag deze foto`s zou plaatsen.En fijn naar Ronflonflon kon luisteren in bad.En de foto`s zijn gemaakt door mijzelf in Westerlee, de beleefroute Slag bij Heligerlee, nabij Winschoten.

Rene Woensdag 21 Oktober 2015 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

Di Mario

Het is toch grappig dat zo’n film zoveel jaar nog zo populair ineens is. Wat is de toekomst Rene… morgen is al toekomst. en dat vinden we dan weer heel normaal. Mooie foto van Quandy met dat uitzicht erbij.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 21-10-’15 23:16
Frank-103

Ik heb ze in de bioscoop gezien, net als de jurassic park films. Ik ben ook naar Universal studio’s in Los Angeles geweest, waar back to the future is opgenomen. Gaaf om te zien hoe je eigenlijk in de maling wordt genomen. Dat je in bad naar Ronflonflon kan luisteren, dat had ik ook niet kunnen bedenken.

Frank-103, - 21-10-’15 23:53
curieuzeneuzemosterdpot

jaja .. we’r back to the future! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 22-10-’15 00:39
Marjolijn

Ik heb de film nooit gezien, en denk dan ook maar…. het is maar een film.

Marjolijn, (URL) - 22-10-’15 05:16
gerdaYD

Tja, gisteren was het geen back to the future meer maar realiteit… voor ons toch die het geluk hadden deze datum nog mee te mogen maken!
En jij hebt het geluk deze knappe reportage te kunnen maken…

gerdaYD, (URL) - 22-10-’15 07:39
John

Ik heb de hele reeks gezien. En het was gister idd de dag waar ze in de toekomst naar toe gingen.

John, (URL) - 22-10-’15 09:35
Sjoerd

De toekomst voorspellen lijkt me heel moeilijk. Wie weet wat ze nog allemaal bedenken. En jouw hond volgt het pad op zijn eigen manier… ernaast.

Sjoerd, (URL) - 22-10-’15 12:14
Terrence

Achteraf de toekomst voorspellen kan iedereen. Dat sommigen het dan nóg mis hebben vind ik erg knap!

Terrence, (URL) - 22-10-’15 14:57
Rietepietz

De film draait weer juist vanwege die datum. Maar ik heb ‘m niet gezien en dat kon wel eens zo blijven!
En ook in Westerlee zijn de kunstwerken dus al bij de plaatsing verroest!

Rietepietz, (URL) - 22-10-’15 18:47
Hans

Leuke foto’s en ijzeren beelden, ze zien er leuk uit.
Een leuke wandel route, Quincy vind het prachtig.
toekomst voorspellen is lastig, als je genoeg bedenkt komt er altijd wel wat uit. Hans

Hans, (URL) - 22-10-’15 19:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.