Zie keRstboomfoto

negentien, twintig, éénentwintig en tweeëntwintig

Kerstboomfoto negentien van Di Mario bij de sportschool van ShirelHallo René, net onze boom geupload maar er ging iets mis, nu staat er drie keer dezelfde zwarte vlek. Die kun je beter weghalen ;-) Ik denk wel dat de foto zelf geupload is want als je op de zwarte vlek klikt krijg je hem in beeld. Voor het geval hij toch niet doorgekomen is, stuur ik hem ook nog even mee met deze mail. Prettige avond en fijne feestdagen, IreneHey Rene, We waren zaterdag bij vrienden en die hadden hun kerstboom mooi staan. Hierbij de foto van hun kerstboom. Grts, JohnEen klein boompje Rene maar stuur hem even naar je toe, Korrie.Ik wil als antwoord even zeggen dat ik niks kan weghalen bij dat uploadding.
Degene die dat toendertijd voor me gesmurfd heeft is niet dood, maar doet wel zo.
Maar zolang die nog niet vol is kan ik hem nog gebruiken.

Er is altijd ruimte voor meer, en altijd welkom, upload alhier of mail naar hier, dan plaats ik hem voor eeuwig in het grote kerstbomenfotoboek.

Rene Dinsdag 22 December 2015 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

tien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

je verzameling wordt alsmaar groter, renesmurf! :-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 23-12-’15 00:32
Di Mario

Mooi, ze staan er weer mooi op.

Love As Alwyas
Di Mario

Di Mario, (URL) - 23-12-’15 01:07
Albert y Mara fotoblog

We blijven het een leuk item vinden.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 23-12-’15 02:05
Marjolijn

Bomen in alle soorten, kleuren en maten.
Het bos groeit aardig.

Marjolijn, (URL) - 23-12-’15 05:59
gerdaYD

Nu moet je me toch eens vertellen hoeveel kerstbomen je ondertussen in je collectie hebt. Evenveel als in je verzameling smurfen hihi? Dat denk ik nu niet echt want daar heb je nu eenmaal een massa van hé.

gerdaYD, (URL) - 23-12-’15 07:31
Sjoerd

Ik vind de bovenste boom er wel uit springen…

Sjoerd, (URL) - 23-12-’15 07:50
John

Dat zijn weer een paar mooie bomen bij elkaar. En je ziet, ik heb toch wat ingestuurd want het is en blijft een leuk idee.

John, (URL) - 23-12-’15 08:35
Rietepietz

Nu nog even jouw boom up-loaden, maar die moet je waarschijnlijk nog neerzetten en versierenwant als ik me goed herinner zet jij geen boom.

Rietepietz, (URL) - 23-12-’15 17:29
Mirjam Kakelbont

De tweede vind ik mooi, omdat-ie zo bescheiden versierd is…

Mirjam Kakelbont, (URL) - 23-12-’15 21:08
Hans

De verzameling is weer groots dit jaar Rene. Hans

Hans, (URL) - 23-12-’15 21:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.