Een kijkje in AmsteRdam

Als we de ringweg van Amsterdam oprijden kunnen we meteen de eerste afslag er weer vanaf om op camping Zeeburg te geraken, en het gemeenlandshuis is het eerste wat we zien van Amsterdam, en staat dus pal naast de ring.Ik beleefde dit jaar de twee minuten stilte op De Dam.De Rembrandtroute, waar een app van is, doet het Rembrandtplein niet aan, maar ik wel.Quandy was ook mee, en bleef lekker op de camping.Hij heeft zich voorbeeldig gedragen, van de zomer mag die weer mee op vakantie.Dit kreeg ik gratis op de Dam.Nabij de camping, aan het Amsterdam-Rijnkanaal, liggen ineens een viertal stenen leeuwen.En waar auto`s onder het water doorrazen kan men dit bovengronds tegenkomen.Amsterdamse humor, vermoed ik.Ik kon het niet laten daar toch even een foto van te maken.Morgen meer, nu bent u aan het woord.

Rene Maandag 09 Mei 2016 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

די מריו

Natuurlijk moet je er een foto van maken, dat zou ik ook doen. Niet op het rembrandplein.. maar goed dat je een eigen plan trekt.. en Quandy mee op vakantie, wat zou hij dat prettig vinden.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 09-05-’16 22:57
curieuzeneuzemosterdpot

grappig hoe quandy zijn kop uit het zonneke houdt! :-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 10-05-’16 00:27
Marjolijn

Dat wordt dus dubbele voorpret voor de vakantie als de hond ook mee mag.

Marjolijn, (URL) - 10-05-’16 05:09
SUSKE

zulke grappige opschriften daar neem ik ook wel eens een foto van.
En de hond mag mee op vakantie, die heeft pas een echt hondenleven.

SUSKE, (URL) - 10-05-’16 17:59
frank-103

Dat gebouw op de eerste foto zie ik staan als ik over de A10 van de Zeeburgertubbel richting Amstel rijdt, maar ik had het nog nooit goed bekeken. Ik ben daar meer gespitst op het rangeerterrein Watergraafsmeer, waar diverse antieke treinen geparkeerd staan.

frank-103, (URL) - 10-05-’16 20:20
Hans

Zo Amsterdam ook weer bezocht, Quandy en de klompen mee.
Leuke opschrift op de bus. Hans

Hans, (URL) - 10-05-’16 22:43
ria

Wat leuk dat Quandy weer mee mag :-)

ria, (URL) - 11-05-’16 19:33
Michael

Ja en hij heeft op 5 mei met mij afgesproken. Ik woon in Amsterdam. We zijn naar het Westerpark gegaan waar meerdere podia waren. Er waren ook kraampjes waar dingen veekocht werden en eetkraampjes met te duuur eten. Zeer geslaagde dag.

Michael, - 17-05-’16 23:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.