Mokum

De nu volgende zeven afbeeldigen heb ik genomen te Amsterdam, en ik was gebleven in Betondorp, waar de bloemen en kaarten voor het geboortehuis van Cryijff nog aanwezig waren.Rip Johan, Simply the best, staat daar, geloof ik.
Ik dacht, ik onthoud het wel, maar niet tot nu dus.Ik neem altijd graag even wat informatie tot me, en dat ben ik helaas ook altijd zo weer vergeten.In Amsterdam is zoveel moois te zien, alles vastleggen hoeft nou ook weer niet, maar her en der even wat.En ik liep even over de Dappermarkt en schoot deze foto aldaar.De vogels niet voeren want er komen ratten op dat eten af.Dit deed me denken aan Nijlpaarden.Wat is het leven toch fijn als de zon schijnt.

Rene Dinsdag 17 Mei 2016 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

curieuzeneuzemosterdpot

iedereen eet graag een krumeltje mee! ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 17-05-’16 23:24
Marjolijn

Je hoeft ze niet te voeren, ze zijn brutaal en stelen wel.

Marjolijn, (URL) - 18-05-’16 05:10
Sjoerd

Het leven is inderdaad veel mooier als de zon schijnt…

Sjoerd, (URL) - 18-05-’16 10:09
די מריו

En de zon schijnt nu ook.. dat is ook wel prettig. Ik maak ook vaak foto’s van teksten.. om te onthouden. dat is herkenbaar.. .

Love aS Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 18-05-’16 11:03
Hans

Het is nog steeds jammer dat het oude stadion is gesloopt.
Zoveel historie is er niet meer. Hans

Hans, (URL) - 18-05-’16 19:21
Frank103

Amsterdam is heel leuk als de zon schijnt, met regen is het er ook niet zo leuk.

Frank103, - 18-05-’16 19:50
SUSKE

ik vergeet ook vlug wat ik gelezen heb als ik iets bezoek. Ook vergeet ik soms plaatsen waar ik ooit was. Zo zie je maar. En nu maar hopen dat de zon weer schijnt dan is inderdaad alles veel mooier.

SUSKE, (URL) - 18-05-’16 20:30
Rietepietz

Van Amsterdam ken ik maar heel weinig, moet ik toch eens iets méér aan doen dan er bij jou over lezen.

Rietepietz, (URL) - 18-05-’16 21:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.