Onze hoofdstad

Op mijn fotoserie van gisteren staat het Rembrandthuis, een kast van een huis waar hij eens woonde en nu een al reeds ooit door mij bezocht museum is, en de Rembrandtroute leide me tot de plek waar eens zijn laatste huurwoning heeft gestaan, aangegeven middels deze gevelsteen.En dit zal dan wel het pand zijn waar een leerling van hem altelierde.Ach, en later wachtend op de tram, denkend aan al die mensen die in de rij staan voor het Anne Frankhuis, en aan Anne, de enige persoon op aarde waarvan er twee beelden in Amsterdam staan, in de buitenlucht.En hier was ik even onder de ringweg, nabij de camping.Want Quandy moest natuurlijk ook zijn wandelingetjes doen.Nieuw op de camping, knip zelf wat u maar eten wilt.En de welbekende olifanten, voor mij tenminste.En nu is het geen Amsterdam meer.

Rene Donderdag 19 Mei 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Rembrandt was niet armlastig.
voordeel dat Quandy mee is, zo zie je ook wat van de directe omgeving. Hans

Hans, (URL) - 19-05-’16 22:56
די מריו

Verrek.. even nakijken.. ja de kortste route voor jou is via Almere. Nog een behoorlijke tippel zie ik. Leuke serie weer. Quandy gezien.. en je hebt me laten nadenken..

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 19-05-’16 23:30
Marjolijn

Amsterdam is en blijft een mooie stad met veel bezienswaardigheden.

Marjolijn, (URL) - 20-05-’16 07:22
Villasappho

Wat is er met je lens aan de hand? Hond heeft een mooi leven.

Villasappho, (URL) - 20-05-’16 13:18
Rietepietz

Welbekende olifanten? ik weet niet of het aan je camera ligt maar ik zie geen olifanten. Maar waarschijnlijk zal het wel “iets van kunst” zijn.

Rietepietz, (URL) - 20-05-’16 18:15
Sjoerd

Amsterdam kan me niet bekoren. Wellicht dat ik er ook eens wat langer naar toe moet gaan.

Sjoerd, (URL) - 20-05-’16 19:52
SUSKE

Ik krijg zin om die stad eens te bezoeken. Wel geen idee wanneer.

SUSKE, (URL) - 21-05-’16 07:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.