SmuRfenveRzameling

Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde had ik op mijn kamer een smurfenverzameling.En voor ik verhuisde besloot ik om het eens op de foto te zetten.Mijn eerste smurf, die grote.En nu staat dat spul allemaal hier in mijn appartementje.En dat heb ik ook allemaal al eens laten zien.Mijn eerste smurf, want ik heb daar twee van.En foto`s van mijn toenmalige kamer heb ik ook al eens laten zien, maar een paar zijn nog blijven liggen.Er zitten soms verhalen aan vast en soms worden ze stoffig.Maar het schoonmaken is niet een vervelend klusje.En het terugkijken hoe het was ook niet.Nu bent u aan het woord, doe uw best.

Rene Maandag 23 Mei 2016 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

די מריו

Je smurfenverzameling maakt me wel altijd weer aan het glimlachen.. Sommige hebben hele mooie verhalen, van waar je het vandaan hebt.. van wie of waar ze je aan doen denken..

Love AS always
Di Mario

די מריו, (URL) - 23-05-’16 23:18
Leidse Glibber

Je hebt ze toch nog wel hoop ik ,zou zonde zijn als je ze weggedaan hebt.

Leidse Glibber, (URL) - 23-05-’16 23:59
curieuzeneuzemosterdpot

hier wordt duchtig gesmurfd .. :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 24-05-’16 00:35
Marjolijn

Jij hoeft het smurfen voorlopig nog niet te verleren.
Mooie verzameling.

Marjolijn, (URL) - 24-05-’16 05:39
Sjoerd

Een mooie en kleurige verzameling heb je inmiddels opgebouwd.

Sjoerd, (URL) - 24-05-’16 07:31
Albert y Mara fotoblog

Wat leuk om deze terugblik bij jou te kunnen zien toen je nog thuis woonde. Smurfen blijven altijd leuk. Nu speelt onze kleindochter met de Smurfen van haar vader bij ons thuis.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 24-05-’16 08:47
Daan

Vroeger hadden we een huisje en een paar smurfen, die zijn geloof ik met mijn vader mee verhuisd. Tegenwoordig heb ik een klein smurfje aan mijn telefoon hangen, dat omdat ik Ingress speel waarbij de wereld is verdeeld in een groen team, bijgenaamd de kikkers en een blauw team, hoe kan het anders: de smurfen :)

Daan, (URL) - 24-05-’16 10:15
Rietepietz

Ik ben blij dat ik niet hoef te helpen met de smurfen stofvrij te maken, lijkt me helemáál geen leuk klusje.
Nou ja, jij hebt dan weer een hekel aan strijken, verschil moet er zijn.
Maar het is een grote verzameling waar je nu ook lekker de ruimte voor hebt.

Rietepietz, (URL) - 24-05-’16 13:57
Terrence

Een zeer indrukwekkende verzameling, René! Zelf heb ik een zeer bescheiden verzameling pinguïns. Jij inspireert mij die eens op de foto te zetten. Wordt vervolgd!

Terrence, (URL) - 24-05-’16 15:19
Hans

Het is me een flinke verzameling Rene.
De grote Smurf en een gewone Smurf heb ik ook eens in het groot gekocht, was in de jaren 80. Hans

Hans, (URL) - 24-05-’16 19:28
ria

Niet te vaak afstoffen hoor, dan gat de verf eraf ;-)

ria , (URL) - 24-05-’16 21:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.