DaaRom

Een steegje te Winschoten.Quandy.En dan deel ik mede dat dit huisje gesloopt gaat worden en dan vraagt iemand mij waarom....
Mja.Iets heel anders, ook te Winschoten, en dat vind ik nou leuk, achterzijde van een pand.Scheer en Foppen falliet, dus nog maar even op de foto gezet.Het leuke hieraan vind ik de lichtreclame voor Pepsie en dat er een atomaat staat vol met Coca Cola.Laatste foto van het huisje dat gesloopt gaat worden, nu met zonder bomen, en ingezoomd van een aftstand zodat de rand van de zandbak van bijgelegen schoolplein er ook op staat.Een oldtimer, niet ingezoond want de omgeving is ook interessant.En ik eindig met twee reclameborden, dat Parking Sale heb ik bezocht, dat was toch niet echt wat voor mij.
Er stond een podium op een parkeerplaats bij de winkels aldaar, met niet mijn smaak muziek en bierdrinkende jeugd en veilinggedoe en zo blief ik sowieso al niet.
Beetje merkwaardig dat de winkels dan open zijn tot middernacht, of leuk of wat dan ook.Het waterweekend Blauwestad, in de havens rond het Oldambtmeer, heb ik aan mij voorbij laten gaan, uitgezonderd de drakenbootrace te Winschoten.En nu mag u wat zeggen.

Rene Woensdag 29 Juni 2016 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Frank103

Die lichtreclame voor pepsi terwijl er een coca cola automaat staat vind ik goed gevonden!

Frank103, - 29-06-’16 23:30
די מריו

Dat huisje gesloopt.. S&F failliet… Nou ja, de witgoed gedeelte dan. Het installatiegedeelte en vastgoed blijven gewoon bestaan. Hoofdkantoor van alles zat hier om de hoek. Quandy ziet er weer mooi uit.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 29-06-’16 23:36
Leidse Glibber

Ik wist niet dat Scheer en Foppe nog bestond, hetvfiliaal in Leiden is volgens mij een jaar of tien geleden al gesloten wegens faillisement

Leidse Glibber, (URL) - 30-06-’16 00:01
Marjolijn

De economie trekt weer aan zegt men, maar nog steeds gaan er winkels failliet.
Jammer.

Marjolijn, (URL) - 30-06-’16 05:23
John

Tja, een waterweekend hadden we in heel Nederland wel dacht ik zo.

John, (URL) - 30-06-’16 08:52
Willy

knap gezien van die automaat René

groeten

Willy, (URL) - 30-06-’16 11:54
ria

Leuk, die ongelijke verschillende ramen :-)

ria , (URL) - 30-06-’16 12:13
Sjoerd

Super die pepsi reclame en dan de cola-automaat eronder. Die oldtimer is een omgebouwde lelijke eend…

Sjoerd, (URL) - 30-06-’16 12:14
Rietepietz

Valt nogal mee dat steegje, in Delft zie je ze smaller , in Harlingen zag ik ook eens een héél smal steegje!
Pesie én Coca cola zijn allebei bocht dus het maakt niets uit wat je neemt. Al is het voor een keer nou ook weer niet zo erg.

Rietepietz, (URL) - 30-06-’16 13:38
SUSKE

Pepsi cola was ik helemaal vergeten.

SUSKE, (URL) - 30-06-’16 20:08
Thérèse

leuke foto’s en heel opmerkzaam rondgekeken.

Thérèse, (URL) - 30-06-’16 22:29
Mirjam Kakelbont

Wat is er toch altijd veel in Winschoten te doen! Dat valt me telkens weer op; een heel actieve stad.
De foto van het steegje vind ik leuk, maar ook die van het nog te slopen huisje. Wel zonde, wat zo verwaarloosd of ingestort ziet het er niet uit.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 01-07-’16 20:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.