Aan de wandel op Texel

Vandaag even naar de Havenvistijn in Oudeschild geweest.Een drukte van belang, maar reuze gezellig.Ik hoorde nog iemand op het podium lullen over veranwoorde visvangst...Er was ook kunst te bekijken.Duitsers zijn te herkennen doordat ze een helmpje dragen op de fiets.En Nederlanders zijn te herkennen doordat ze een afwasborstel gebruiken.Een visserskoor.Ze boden me ook nog een Telegraaf aan, en dan roep ik altijd: Nee, weg met de NSB!En na een fijne dijkwandeling weer naar de camping.

Rene Zaterdag 13 Augustus 2016 at 9:00 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Een visje eten hoort er wel bij op Texel. Hans

Hans, (URL) - 13-08-’16 21:26
SUSKE

Die garnalen lust ik ook wel.

SUSKE, (URL) - 13-08-’16 21:40
די מריו

Hahahahhaa…. ik zeg altijd, dat is geen krant.. en daarbij, ze waren fout in de oorlog, die hoef ik niet.. Een lekker visje gaat er natuurlijk altijd wel in.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 13-08-’16 22:16
Sjoerd

Doe mij maar mosselen…

Sjoerd, (URL) - 13-08-’16 22:23
Frank103

Gebakken kibbeling met knoflooksaus, heerlijk! Waarom heb je iets tegen een krant terwijl je in een Japanse auto rijdt, het is je vast niet onbekend wat de Japanners in WO 2 gedaan hebben? Beetje inconsequent wel! En zeker ook stiekem hamburgers eten en een Bosch stofzuiger? Heikel!

Frank103, - 13-08-’16 22:57
Marjolijn

Een bakje kibbeling gaat er altijd wel in…. :-)

Marjolijn, (URL) - 14-08-’16 09:07
John

Leuk René. Ik vind alles wat met zee en zo te maken heeft geweldig.

John, (URL) - 14-08-’16 09:22
Rietepietz

Nou volgens mij gebruiken de meeste Nederlanders tegenwoordig een afwasmachine voor de afwas, dus het afwasborsteltje heeft wel afgedaan. Ik ben niet zo’n viseter al hgaat een gebakken scholletje van een goede visboer er op z’n tijd toch wel in.

Rietepietz, (URL) - 14-08-’16 17:02
Mirjam Kakelbont

Eigenlijk vind ik alleen zalm en forel lekker. De rest van de vis kan me gestolen worden. Maar ik vind wel dat jonge vis na de vangst terug in zee gezet moet worden. Waarom ze die regel nou weer hebben teruggedraaid is mij een groot raadsel.
Ik las dat Texel het fijnste eiland van de hele wereld voor honden is. Omdat ze daar overal los mogen en overal (in huisjes/restaurants enz.) worden toegelaten.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 14-08-’16 22:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.