Je ziet maaR

Ik was even op een uitzichttoren en bekeek het uitzicht.
En daar bouwen ze binnenkort het havenkwartier.

De nostalgie van een oud havendorp in een groene en waterrijke omgeving en de stadse voorzieningen zoals onder andere winkels, cultuur en zorg van Winschoten binnen handbereik.Allemaal te Blauwestad ten noorden van Winschoten.Ik kon even rondwandelen voor het openluchtconcert Pura Via begon.Mijn moeder en mijn zusje zaten mijn stoel bezet te houden en zien hierbij het resultaat van mijn rondwandeling.Bijna hetzelfde als de tweede foto, maar heel ander licht.De vlag van de provincie Groningen herkent u natuurlijk.De boei in het midden, links het podium en dan rechts een zandsculptuur.En onderweg naar mijn stoel wandelde ik eens voor het podium langs.Het werd nog een prachtige avond.Allemaal autootjes op het Marktplein te Winschoten.

Rene Zaterdag 17 September 2016 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Toch zijn foto’s vanuit een toren altijd mooi om te zien.. Tenminste.. als het mooi weer is.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 17-09-’16 22:55
Marjolijn

Dat zal mooi wonen worden daar, als het straks helemaal af is….!

Marjolijn, (URL) - 18-09-’16 05:13
Sjoerd

Die boei met M10 en die (mini)auto’s vallen voor mij in het oog.

Sjoerd, (URL) - 18-09-’16 08:06
John

Dat is nog een behoorlijk podium. Daar had zo een grote band op gekund met goeie muziek.

John, (URL) - 18-09-’16 09:25
ria

Het is weer een hele drukte daar bij jullie.

ria , (URL) - 18-09-’16 10:03
SUSKE

Zo weet ik nu ook hoe de vlag van Groningen er uitziet.

SUSKE, (URL) - 18-09-’16 11:53
Rietepietz

De huizen die ze er gaan bouwen zien er geweldig uit, maar om ze te kunnen betalen zul je wel heel hard moeten werken en dus te weinig tijd over houden om op het water te recreëren
En nee, de Groningse vlag herkende ik niet .

Rietepietz, (URL) - 18-09-’16 15:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.