Xpijtig

Ik vind het jammer dat na 37 jaar de achtbaan in Slagharen het veld moet ruimen.
Steek er toch een paar ton in zodat die weer jaren meekan.
Maar nee, men geeft liever miljoenen uit voor een nieuw ding.

Waarom toch altijd die vernieuwingsdrang dat erg lijkt op vernielingsdrang?

Hele generatie`s zijn opgegroeid met dat ding.
Slagharen ligt in Overijssel, en is het dichtsbijzijnde pretpark vanaf hier.
In heel het noorden heb je geen gelijksoortig pretpark.

Als kind gingen we volgens mij elk jaar wel een keertje.
En toch gaaf hoor, de achtbaan waarin je helemaal over de kop ging, wow!
Natuurlijk ben ik ook wel eens in de Efteling of Hellendoorn geweest, Slagharen het vaakst.

Hier was toen volgens mij niet altijd zoveel te doen als tegenwoordig.

Voor wie durft:


Rene Zaterdag 01 Oktober 2016 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Hans

Het is eenmaal zo dat bezoekers na verloop van tijd op de attracties uit gekeken zijn, dus moet men wel vernieuwen. Hans

Hans, (URL) - 01-10-’16 22:43
די מריו‬‎

Ik was laatst nog in slagharen… niet in de achtbaan geweest, want Shirel mocht niet omdat ze nog geen 140 is. Ik zag inderdaad dat het de laatste keer was dat ik er in zou kunnen.. maar ik heb het aan me voorbij laten gaan.

Love As Always
Di mario

די מריו‬‎, (URL) - 01-10-’16 23:01
Marjolijn

Hij zal niet meer voldoen aan de tand des tijds.
Oplappen zal niet voldoende zijn.

Marjolijn, (URL) - 02-10-’16 04:58
Sjoerd

Volgens mij heb ik daar ook nog met mijn kinderen ingezeten…

Sjoerd, (URL) - 02-10-’16 07:50
Frank103

Soms zijn apparaten technisch versleten, dan kost opknappen meer dan een nieuwe neerzetten. Dan ben je niet klaar met een paar ton voor een schildersbeurt. Dan moet je deze gewoon vervangen. Dat je voor het publiek zo nu en dan iets nieuws neer moet zetten speelt natuurlijk ook een rol, anders komt men niet meer.

Frank103, (URL) - 02-10-’16 12:33
jager

Ben er vroeger ook vaak geweest met mijn vader toen nog… Jammer dat die verdwijnt ja…

jager, (URL) - 02-10-’16 14:34
Albert y Mara fotoblog

Ook ik ben er met de kinderen nog in geweest toen we met z’n viertjes een dagje Slagharen deden.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 02-10-’16 14:56
Willy

jammer dat ze die wegdoen René

groeten

Willy, (URL) - 02-10-’16 16:31
Rietepietz

Nog nooit in Slagharen geweest en dat zal er ook niet meer van komen denk ik want ik vind pretparken geen pret;-) en al helemaal zo’n achtbaan niet!

Rietepietz, (URL) - 02-10-’16 19:18
SUSKE

zo ver voor een pretpark ga ik nu ook weer niet maar los daarvan : enkele jaren geleden hebben ze hier een volledig pretpark gesloten. De spullen daarin waren ook oud maar trokken massaal mensen. Nu nog spreekt men er over dat het jammer is dat die toestellen weg zijn. Hopelijk vinden ze bij jullie een toestel dat even leuk is als de achtbaan.

SUSKE, (URL) - 02-10-’16 21:07
Mirjam Kakelbont

Ge-wel-dig filmpje! Op Youtube kijk ik wel vaker naar filmpjes van achtbanen. Vooral de Russische zijn spectaculair. Jammer dat het oude niet goed genoeg meer is. Vernieuwen is niet altijd verbeteren.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 02-10-’16 21:44
hanscke

Ik heb hem wel gezien maar ik durfde er niet in. Mijn kinderen uiteraard wel.

hanscke, (URL) - 03-10-’16 22:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.