XitteRend

Er zijn mensen die houden van dood en verderf en verrotting,
elke ochtend zie ik de klimop op de voormalige bibliotheek,
speciaal voor die mensen leg ik dit vast.Gespot, ergens in Winschoten.Alwaar iedereen welkom is.Bij binnenkomst in De Klinker.Het zicht vanaf het balkon.Regenboogzebrapad in de nacht.En dit kwam ik ook ergens tegen, gesmurfd.Gelovigen claimen een parkeerterein, en de nieuwe situatie op De Venne wordt uitgelegd.Ik heb even gewuifd in de camera, dat doe ik NL. altijd als ik er eentje zie.En hier ziet u aan de rechterkant weer de voormalige bibliotheek, en links het pand van de HEMA en KIJKSHOP, en het torentje dat er boven uit steekt is van het stadhuis.Weet u dat ook allemaal weer.

Rene Donderdag 27 Oktober 2016 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

די מריו‬‎

Wel een hoop anti kak.. maar laten we eerlijk zijn, ik ben er ook nooit zo blij mee als ik er toevallig in loop.

Love As Always
Di Mario

די מריו‬‎, (URL) - 27-10-’16 22:58
Marjolijn

Ja, dat zouden honden bezitters eens moeten leren, alle drollen van hun honden goed opruimen, zodat een ander er geen last van heeft.
Dat zou een hele hoop ergernis schelen…!!

Marjolijn, (URL) - 28-10-’16 05:18
ria

Prachtig,die wingerd op de eerste foto! Jammer dat het altijd maar zo kort duurt.

ria , (URL) - 28-10-’16 08:51
Sjoerd

Ik sluit me aan bij Ria… De mooiste foto, de rest is kouwe kak.

Sjoerd, (URL) - 28-10-’16 10:56
Willy

die eerste foto is een toppertje René..

en die theaterzaal is best indrukwekkend

prettige dag

Willy, (URL) - 28-10-’16 14:16
Mirjam Kakelbont

Schitterend gebouw, de klinker. Zowel letterlijk als figuurlijk.
De rode gevel vind ik prachtig! Een pareltje van een foto.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 28-10-’16 14:32
suske

Die rode klimop vind ik heel mooi.
En binnenkort ligt er misschien ook weer sneeuw op straat.

suske, (URL) - 28-10-’16 15:00
Rietepietz

Ik ga ook voor de prachtig gekleurde klimop als “mooiste” foto. Het is nu zó mooi buiten door die herfstkleuren. Maar dat grote anti-poep bord is lachen natuurlijk en ik kan me daar álles bij voorstellen. Het is héél vervelend als de hond niet goed opgevoed is en dan is het baasje dat meestal óók niet, dus wordt het niet opgeruimd.

Rietepietz, (URL) - 28-10-’16 18:20
Albert y Mara fotoblog

Hondenpoep is hier op de Boulevard in Los Boliches beslist geen probleem. De meeste hondenbezitters lopen met een plastic zakje. De Boulevard wordt trouwens elke dag schoongemaakt door de gemeente met zo’n handmatige geduwde veegkar. Foto van de rode klimop is prachtig.
Post.nl bezuinigt steeds meer en vele brievenbussen zullen dit jaar verdwijnen in Nederland.
Dan nog dit: Albert gaat je een paar artikelen mailen over Radio. Zal je vast plezant vinden.
Tot slot, vanwege ons ZWITSERLEVEN als levensgenieter in Zuid Spanje, bloggen wij minder en komen ook minder langs bij collega bloggers. Ik neem aan dat je daar begrip voor hebt.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 29-10-’16 12:59
Paul

Die klimop over de bibliotheek gaat inderdaad hard. Toch vind ik het soms ook wel mooi hoor, huizen die met klimop begroeid zijn. Tis alleen zo slecht voor de voegen.

Paul, (URL) - 31-10-’16 09:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.