In Winschoten

Opnames maken tijdens voorstellingen wordt niet altijd gewaardeerd, toch wil ik vastleggen dat ik er geweest ben.
Dus maak ik er eentje van het scherm in de toegangshal.En als er geen mensen zitten kan ik het interieur eens laten zien.Zo heet het theater, op dezelfde plek en met dezelfde naam als zijn voorganger.Winschoten wordt ook wel Molenstad genoemd, en ook wel Rozenstad, vanwege het rosarium.Waar ik dit precies zag weet ik niet meer, maar het is wel waar.Nog meer eindejaarsverlichting, dit jaar in het kader van de roos in de regio.Quandy.Kijk, dit heb ik wel vaker, dan kom ik ergens een electriciteitshuisje tegen, ik zet hem op de foto, en vergeet dan waar het ook alweer precies was.
Opsturen heeft dan weinig zin meer, dus zet ik deze hier maar even neer, dan ziet u hem toch.Als u van Groningen komt, op de snelweg blijven.In Winschoten is ook een rozenstraat, daar echter geen eindejaarsroos, maar een hele jaar door verlichting.Tot zover, nu mag u weer wat zeggen.

Rene Zondag 06 November 2016 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

די מריו‬‎

He Rene.. dat met die huisjes dat herken ik wel. Wat ik daarom ook vaak doe is als het mogelijk is iets bekent erbij op de foto te zetten. Een straatnaambord of zoiets. Dat wil nog weleens helpen. Leuke foto’s weer. Maar Winschoten is voor mij toch het bekendst om Renesmurf..

Love As always
Di Mario

די מריו‬‎, (URL) - 06-11-’16 23:04
frank-103

Ik maak ook in het theater foto’s, tenzij ze expliciet vragen om geen opnames te maken, dan doe ik dat niet. Ik ben alleen een keer in het concertgebouw in Amsterdam aangesproken door een bewaker, toen ik in de pauze een foto maakte van een naambordje van een componist. Dat mocht niet! Belachelijk vond ik! Ik heb die foto dan ook niet verwijderd, maar ben ook nooit meer naar het concertgebouw geweest.

frank-103, (URL) - 06-11-’16 23:19
Hans

Met het maken van opnamen moet je altijd selectief zijn, niet iedereen is er van gecharmeerd.
Ik zet er ook altijd straatnaam bordjes bij een foto en een bepaald onderwerp. Hans

Hans, (URL) - 06-11-’16 23:35
Marjolijn

Het past in de tijd van nu, altijd en overal foto’s en/of filmpjes maken.
velen doen het.

Marjolijn, (URL) - 07-11-’16 07:06
Willy

… tijdens voorstellingen ..

het hangt wel van de voorstelling af, maar normaal zou ik het ook niet doen..

leuke foto’s heb je vandaag geplaatst

groeten

Willy, (URL) - 07-11-’16 11:44
Sjoerd

Heb ik dan weer… Overigens is het huisje wat je vandaag hier neerzet een gasverdeelstation. Dat zie je aan de roosters in de zijkanten en het gevaar voor open vuur op de deur.

Sjoerd, (URL) - 07-11-’16 12:22
tagrijn

Een mens is nooit te oud om te leren. Nooit geweten dat er in het noorden rozen worden verbouwd.

tagrijn, (URL) - 07-11-’16 15:02
Rietepietz

Ja dat komt uit jouw logjes duidelijk naar voren , In Winschoten is genoeg te doen, en jij laat je daar regelmatig zien bij de evenementen.

Rietepietz, (URL) - 07-11-’16 18:53
hanscke

Die nieuwe Klinker mag zich toch wel verheugen in het veelvuldige bezoek van jou. Ik vraag me af of je vroeger ook wel naar de oude Klinker ging, of past dit nu in het patroon van zelfstandig wonen?

hanscke, (URL) - 07-11-’16 22:24
SUSKE

Leuk om dat bord op de autostrade te zien. Als ik in de buurt komt weet ik al een beetje de weg naar Winschoten.

SUSKE, (URL) - 08-11-’16 22:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.