Zie maaR

Weer verder waar ik gebleven was, te beginnen met een wandeling met Quandy.Voorts mijn uitzicht als ik de lift sta te wachten.En nog maar eens de mooi opgestelde oude brandweerwagens bij de klokkengieterijmuseum te Heiligerlee.Met een prachtig torentje.Dat is tegenover het museum Slag bij Heiligerlee.Voor wie graag in spiegelbeeld wil lezen.En voor wie dat niet graag doet.De Pets Place gaat verhuizen, nu zitten ze hier nog.En achter de Pets Place, op een heel ander plein bevindt zich sportschool Ultimate Gym.En de kerstboom van Ultimate Gym.Stuur ook uw kerstboomfoto op, mail het naar mij en ik zet hem er bij!

Rene Donderdag 09 Februari 2017 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

Frank-103

Mooi die oude brandweerauto’s, leuk dat ze die bewaren, hier sturen ze alles naar de sloop (of naar het buitenland?)

Frank-103, (URL) - 09-02-’17 22:55
די מריו

Ik ben nog nooit bij de Pets Place in Winschoten geweest, maar ik heb weleens contact met haar. Misschien zie ik ze zondag wel weer. Zit jij op de Ultimate Gym? Die brandweerauto;s blijven mooi om te zien.

Maar natuurlijk ga ik weer voor foto 1

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 09-02-’17 23:26
Marjolijn

En opnieuw steelt de brandweerwagen de show…!!

Marjolijn, (URL) - 10-02-’17 07:24
Sjoerd

Die brandweerauto’s blijven trekken… Duidelijk een hobby en keurig onderhouden.

Sjoerd, (URL) - 10-02-’17 08:03
John

Van spiegelbeeldlezen ben ik niet zo’n fan, maar foto’s vind ik leuk om te zien. Die rode brandweerwagens zijn redelijk kek.

John, (URL) - 10-02-’17 08:32
Veendammerman

Toffe brandweerwagens. Ooit in dat museum geweest, maar alweer een tijdje geleden…

Veendammerman, (URL) - 10-02-’17 08:59
Willy

het klokkengieterijmuseum moet ook wel interessant zijn René

groeten

Willy, (URL) - 10-02-’17 13:30
Rietepietz

Volgens mij ben jij nog jong genoeg om de trap te nemen i.p.v. de lift. Nou ja, gelukkig krijg je door de wandelingen met Quandy wel genoeg lichaamsbeweging.

Rietepietz, (URL) - 10-02-’17 15:43
Thérèse

Leuke fotoreportage. Ik zal eens gaan opzoeken waar Heiligerlee ligt. Het mooist vind ik de eerste foto, zo mistig en wit op de grond en de ster erin: Quandy.

Thérèse, (URL) - 10-02-’17 22:15
hanscke

Heiligerlee en het klokkengietenmuseum. Boems, opeens zat ik weer in het klaslokaal waar ik dit geleerd heb. (en nog veel meer onzinnige en overbodige wetenswaardigheden die nog in mij brein rondspoken)

hanscke, (URL) - 11-02-’17 14:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.