Aan de wandel

Met Quandy.Ik doe niet aan sport, maar mijn nichtjes wel, en soms ga ik kijken.De Winschoter Toren, d`Olle Witte, was ook in kerstsfeer.Aan de linkerkant ziet u dat deel van De Haak dat weggesloopt is, om ruimte te maken, voor de wind.Dit is de Evangelisch Lutserse Kerk uit 1836, met een preekstoel uit 1713.En ik kwam zomaar een nieuw bordje toen ik ergens een natuurgebied binnenkwam.Kijk, mijn kerstboom, de boom achter de kerk op het Marktplein sfeervol verlicht!Helemaal in het midden, midden in de Bosstraat, bij het zalencentrum, stond ook een kerstboom te pronken.En bij De Klinker werden Het Tafelhuis en De Santarum gepromoot.En ik ben in de decembermaand ook nog aan een kerstmuziekvoorstelling geweest, dat was prachtig.En zo smurfen we voort.

Rene Vrijdag 10 Februari 2017 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

די מריו

Ahhhh, natuurlijk, je nichtjes. ik had het kunnen weten. Nou ja, ben blij dat je mijn geheugen even hebt opgefrist. Dat kleine kerkje doet met denken aan het kerkje die ik in Bath zag. Het heeft ook wel wat. Schotse hooglanders zijn toch wel in trek bij een hoop natuurgebieden.

Love As Always
di Mario

די מריו, (URL) - 10-02-’17 22:46
Hans

Het is weer een mooie serie Rene, er is genoeg te beleven in en om Winschoten. Hans

Hans, (URL) - 10-02-’17 23:25
Marjolijn

Naar sport kijken is ook leuk…!!

Marjolijn, (URL) - 11-02-’17 06:51
John

Dat kerkje waar Mario het over heeft ken ik natuurlijk ook en het doet er wel aan denken ja. Sporten is leuk om te doen, maar ook leuk om naar te kijken als je nichtjes het doen natuurlijk.

John, (URL) - 11-02-’17 08:46
Veendammerman

In dat kerkje ben ik nog gedoopt… Kom er al jaren niet meer maar vind het wel mooi dat het nu beter in het zicht komt door de afbraak van die panden.

Veendammerman, (URL) - 11-02-’17 12:02
Sjoerd

Het is inderdaad een mooi gebouw, een kerk had ik er niet meteen in gezien.

Sjoerd, (URL) - 11-02-’17 12:27
suske

Een kerk had ik er niet in gezien. Gelijkt in ieder geval niet op een kerk zoals hier in mijn buurt.

suske, (URL) - 11-02-’17 12:39
hanscke

Evangelische Lutherse kerken zijn allemaal een beetje merkwaardig. Hond(en) uitlaten is deze dagen geen pretje, veel te koud, maar tja, het moet wel gebeuren.

hanscke, (URL) - 11-02-’17 14:10
Villasappho

Ik ben toch blij dat ik geen hond heb, vies koud was het op de fiets. Bijzonder die kerk, had het er niet in gezien.

Villasappho, (URL) - 11-02-’17 15:20
Rietepietz

Quandy trkt zich niets aan van dat merkwaardige figuur hij heeft het van alle kanten bekeken. Schotse Hooglanders zijn me te groot, ze hoeven niet eens boos te worden om mij omver te lopen dus ik heb geen waarschuwingsbord nodig om uit de buurt te lijven.

Rietepietz, (URL) - 11-02-’17 18:09
Kakel

De eerste foto is leuk! Net alsof “Don Quichot” Quandy uitaat (-:
Heeft een van je nichtjes weer een prijs in de wacht gesleept! Wat een geweldige prestatie!
Schotse Hooglanders zijn echte joekels maar als je ze met rust laat, doen ze jou ook niets.

Kakel, (URL) - 11-02-’17 20:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.