PRachtig Belgie

Op 2 augustus 2015 was ik in de Belgische stad Hoei.Daar wonen ook allemaal mensen die allemaal hun levens leven.Dit zie ik niet elke dag.Heel oud, het Fort van Hoei.Mooie taal.Er is hier enorm geleden, en nu is het een museum.En ik wandelde eens door alle gangen en bekeek alle zalen, en leerde veel.En alleen deze fiets zette ik op de foto.Zo, nu even afkoelen in Winschoten.Alwaar ik Quandy onlangs even op visite had.En nu mag u weer wat zeggen.

Rene Donderdag 23 Maart 2017 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Hoei, dat heb ik natuurlijk even opgezocht. Vlakibij het plaatje Namen. Ook al zo’n grappige naam. Mooi daar dat Fort, daar is zeker een hoop geleden, gelukkig hoef je dat nu niet meer te doen als je er doorheen loopt. Quandy op visite, die heeft het vast goed naar zijn zin gehad bij je.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 23-03-’17 22:46
Hans

Niet alleen de naam is geschiedenis, je hele logje is het wel. Hans

Hans, (URL) - 23-03-’17 23:38
Marjolijn

Hoei is een mooi stadje…!
En heb je het kasteel van de Hari Krysna ook bezocht, niet ver van dat fort…?
En de muur van Hoei, doet het goed in de wielersport…!!

Marjolijn, (URL) - 24-03-’17 07:02
Veendammerman

Ik ken Antwerpen een klein beetje en vroeger ben ik als kind naar de Ardennen geweest. Maar het is zeker een mooi land en dat accent vind ik ook mooi.

Veendammerman, (URL) - 24-03-’17 08:05
Sjoerd

En die Belgen zijn net als Nederlanders…

Sjoerd, (URL) - 24-03-’17 08:14
Rietepietz

Nooit van het fort van Hoei gehoord, lijkt me wel een heel bijzondere plek Waar het waarschijnlijk helemaal niet zó warm was dat we af zouden moeten koelen in Winschoten. Quandy heeft dus weer eens de lift overwonnen!

Rietepietz, (URL) - 24-03-’17 16:32
Willy

de muur van Hoei, daar raak ik met de fiets niet op René…

dat fort heb ik heel lang geleden wel een bezocht

groeten

Willy, (URL) - 24-03-’17 20:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.