Film

Die smurf heb ik getekend, mijn nichtjes hebben hem ingekleurd.Ik nam ze hedenmiddag mee naar de bioscoop in De Klinker.We vertokken ruim op tijd, zodat we tijdens het wachten de tijd konden doden door de tentoonstelling te bezoeken.Want binnenkort is het weer mei, dus staan we er weer bij stil.Ik wist eigenlijk alles al, nu is mijn geheugen even weer wat opgefrist.Maar we kwamen natuurlijk voor de film.Het was niet druk.  Ik vind half twee zaterdagmiddag, en daarna de hele dag niks meer, ook wel een beetje vreemd.In de pauze gingen we de trap af naar het theatercafe, kochten wat drinken en keerden terug.Voor de pauze zat ik naast Tessa, die af en toe wat tegen me zei, en na de pauze zat Vivian naast me, zwijgend, opgaand in de film, net als ik.En tijdens de aftiteling liep de hele zaal leeg, en ook mijn nichtjes liepen rond, ik bleef zitten tot de laatste snik en toen ging ik eindelijk met ze mee.In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.
In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.
Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.
De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt.
Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Rene Zaterdag 08 April 2017 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Marjolijn

Gezellig toch, om samen met jouw nichtjes naar de smurfenfilm te gaan…!

Marjolijn, (URL) - 09-04-’17 06:32
Sjoerd

Een super idee om je nichtjes mee te nemen… en dan ook nog wat cultuur op te snuiven.

Sjoerd, (URL) - 09-04-’17 08:21
willy

samen naar de smurfenfilm

leuk René

prettige zondag

willy, (URL) - 09-04-’17 09:01
suske

Naar de film gaan is altijd een belevenis op zich. De nichtjes amuseerden zich zo te zien op de onderste foto.

suske, (URL) - 09-04-’17 10:12
Veendammerman

Zo is het extra leuk om oom te zijn. En jullie hebben een mooie smurf gemaakt

Veendammerman, (URL) - 09-04-’17 11:26
Rietepietz

Gelukkig woon jij in Winschoten en niet in Den Haag, daar mag je niet meer met stoepkrijt op de straat knoeien. Maar dit was misschien wel “op eigen terrein”. Knap getekend die smurf!

Rietepietz, (URL) - 09-04-’17 11:35
ria

Leuk om een middagje met je nichtjes op stap te gaan., bovendien nog leerzaam ook.

ria , (URL) - 09-04-’17 14:40
Frank-103

Leuk dat je met je nichtjes naar deze film bent gegaan, dat zullen ze leuk hebben gevonden! Hier is het soms ook lastig met het uitzoeken van de voorstelling die je wil zien, dan draaien ze de film in 2d en 3d in Nederlands en 3d in Engels, waarvan 2 voorstellingen ‘s middags en 1 ‘s avonds.

Frank-103, (URL) - 09-04-’17 23:01
Kakel

Heel lief om je nichtjes mee naar de film te nemen. Jullie hebben er alle drie van genoten, en op de valreep nog het nuttige van het museumbezoek verenigd met het aangename.
Een goed getekende smurf en perfect gekleurd!

Kakel, (URL) - 11-04-’17 21:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.