JammeR

Ik ben er heel erg op tegen dat er pandaberen naar Nederland komen/zijn gekomen.
Die beesten horen hier niet.

Bovendien is het toch geen handelswaar, kom op zeg.
Het kost allemaal overdreven veel geld.

En we kunnen toch niet bevriend zijn met een land dat mensenrechten schendt!
Nee, alles wat er maar fout kan zijn is hier fout aan.

Update:  Dat ze goed behandeld worden is een leugen, kijk maar in wat voor klein hokje ze vervoerd worden over aarde, en dit geheel onvrijwillig.

Rene Woensdag 12 April 2017 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

Frank-103

Ze komen hier voor een aantal jaar zodat we hier ook panda’s kunnen bekijken. De dierentuinbezoekers betalen daar voor, het kost de belastingbetaler niks. Waardeloze publieke omroepen als de vpro, waar ik nooit naar luister of kijk, kosten mij wel geld. Het lijkt me dat ze daarmee moeten stoppen!

Frank-103, (URL) - 12-04-’17 23:31
Hans

Toen ik op het nieuws de hal zag, vol met gillende mensen, waar de Panda’s als een soort van trofee door heen moesten, dacht ik: arme beesten die schieten gelijk in de stress. Hans

Hans, (URL) - 12-04-’17 23:42
Marjolijn

Tja, je moet wat doen om bezoekers naar de dierentuin te lokken.

Marjolijn, (URL) - 13-04-’17 07:08
Rietepietz

Voor mij hoeven ze ook niet die dieren te gaan zeulen, maar het is een particulier initiatief dus de dierentuin bezoeker gaat er voor betalen . Wie er tegen is moet dus zeker niét naar die dierentuin gaan.

Rietepietz, (URL) - 13-04-’17 11:04
hanscke

De dieren lijken goed behandeld te worden, dus van mij mag het. En misschien ga ik ze in de komende tien jaar ook nog wel een keer bezoeken. Kijk, olifanten doden om de slagtanden, daar ben ik faliekant op tegen of ander dierenleed wat bijvoorbeeld de neushoorns in het wild etc wordt aangedaan, dat vind ik pas erg.

hanscke, (URL) - 13-04-’17 11:57
suske

Veel dieren horen niet thuis in een dierentuin.

suske, (URL) - 13-04-’17 17:38
Sjoerd

Als ik kijk hoeveel mensen er op safari gaan en op die manier de dierenwereld verstoren in hun eigen habitat, kan ik dit alleen maar toejuichen.

Sjoerd, (URL) - 13-04-’17 20:12
Kakel

Dat gezeul met dieren vind ik niets. We hebben de panda’s in bruikleen en de dierentuin moet jaarlijks 1 miljoen euro huur voor ze betalen. Schandalig veel geld!

Kakel, (URL) - 13-04-’17 23:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.