Quandy

Soms kan het zo koud zijn.Soms wordt een woonhuis toegevoegd aan een bedrijfspand.Soms is oud erg mooi.Al toen ik deze woning kwam bezichtigen zat er een scheur in het glas op het balkon.
Een verzekeringskwestie, even een belletje en het wordt vervangen.
Maar het is buiten, het stoort me niet, maar tijdens een onderhoudsronde van heel het gebouw is hij toch vervangen.Het huisje in de Westerstraat dat afgebroken gaat worden.Ontbijt bij de HEMA, lekker, niet duur en wel gezellig.Linksonder ligt Quandy.Dit heb ik, met dak, honderd miljoen miljard keer gezien in mijn leven, en nu is het helemaal weg.Deze smurf is er niet meer, maar hij was er wel eens.Ik weet eigenlijk niet of het lachwekkend is of betreurenswaardig, dat iemand mij vraagt of ik al naar de Smurfenfilm ben geweest terwijl het verslagje daarover een dag daarvoor net geplaatst is.Tot zover, want tien is tien en het moet wel leuk blijven.

Rene Woensdag 19 April 2017 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

ria

Honderdmiljoen miljard is erggg veel.

ria , (URL) - 19-04-’17 23:06
Sjoerd

Triest is het als stukjes historie zomaar worden afgebroken.

Sjoerd, (URL) - 20-04-’17 06:44
Marjolijn

Niet alles kan blijven, weer plaats voor iets nieuws…!

Marjolijn, (URL) - 20-04-’17 06:55
Rietepietz

laat maar zitten dat HEMA ontbijtje. allebei broodsoorten waar ik niet warm voor loop. Ik ga trouwens de deur niet uit zónder een ontbijt. Er zijn natuurlijk mensen die niét ieder logje lezen en dan kan het gebeuren dat men niet weet dat je al naar de smurfenfilm geweest bent.

Rietepietz, (URL) - 20-04-’17 09:21
Michel

Beter een scheurtje in het balkonglas dan in een raam van je huis. Maar goed dat het gemaakt is.

Michel, (URL) - 20-04-’17 09:33
willy

honderd miljoen miljard keer..dat is wel heel veel René

groeten

willy, (URL) - 20-04-’17 16:05
Frank-103

Het Hema ontbijt blijf ik de meest smaakvolle opname vinden van deze 10, hoewel die waarschijnlijk al lang is omgezet in poep wat dan weer minder smaakvol is.

Frank-103, (URL) - 20-04-’17 17:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.