Aan de wandel op TeRschelling

Quandy op Terschelling in de bossen en op de hei, allemaal aangeplant door de mens.Toen het dorpsfeest in Hoorn voorbij was bekeek ik het geheel nog eens.Prachtige taal achterop een aanhangwagen, met zonder lidwoorden en zo.Quandy in zijn prive tentje.Quandy aan het rusten.Als de mens niet wroet in de natuur komt het niet goed met die natuur.Afkoeling in een poeltje, en let ook eens op het hekwerk.Ik koop nooit honing, ik heb liever iets anders.Dit is bij zo`n eendenkooi, het eiland ligt er vol mee, maar die ik tegenkwam zijn allemaal alleen toegankelijk voor vogels.En waar ik ook kijk op Terschelling: overal afrasteringen en prikkeldraad, de boekjes liegen!Meer waarheden morgen, en overmorgen.

Rene Donderdag 17 Augustus 2017 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

Het einde van de zomer nadert, de heide kleurt al paars.

Marjolijn, (URL) - 17-08-’17 07:02
די מריו

Je moet verhalen over geen prikkeldraad maar niet meer lezen, want er is genoeg te zien. Quandy heeft een mooie eigen tent. Sinds dat de mens de natuur heeft willen veranderen, moeten we steeds ingrijpen om de natuur in toom te houden. Omdat het niet uitkomt als de natuur groeit, zoals die groeit.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 17-08-’17 07:42
francky

Ik kijk al uit naar de volgende reeks foto’s.

francky, (URL) - 17-08-’17 09:58
ria

Toch is honing best lekker, je kunt het ook op kaas smeren. Gezond en lekker!

ria, (URL) - 17-08-’17 10:47
Sjoerd

Ik denk dat al dat prikkeldraad over is gebleven uit de tweede wereldoorlog…

Sjoerd, (URL) - 17-08-’17 12:08
Rietepietz

Het is extra leuk om Terschelling door de ogen van een ander te zien op de foto’s, ieder zoekt toch weer andere zaken tijden de vakantie, jij zoekt blijkbaar afzettingen, ik heb er niet één foto van en het zelfs niet gezien., maar ik zocht er dan ook niet tussen al dat moois.

Rietepietz, (URL) - 17-08-’17 14:44
Hans

mooi is de hei, Quandy geniet wel van de vakantie, zeker in het poeltje.
Nederland is een land waar veel natuur naar de mens wordt ingericht. Hans

Hans, (URL) - 17-08-’17 22:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.