CultuuR op TeRschelling

Er zijn een heleboel plekken op Terschelling waar ik niet mag komen, of beperkt mag komen.Maar er zijn ook een heleboel plekken waar ik wel mag komen.De vreemdste straatnaam die ik tegengekomen ben.Omdat er vroeger veel lijken aanspoelden als er weer een schip vergaan was en dan werden ze hier langs vervoerd naar de begraafplaats.Ik vind dat veel voedsel vers zou moeten zijn, maar voor patat maakt dat volgens mij niet zoveel uit.
En warm ijs bestaat niet. Ik kwam ook nog kunstwerken tegen.Toch mooi wat mensen allemaal kunnen maken.Of niet natuurlijk.Het bewijs dat de Waddenzee inderdaad zo nu en dan leeg loopt gezien het schip dat lijkt te zweven.Quandy voor een verbodsbord en de prikkeldraad, wat ik hier werkelijk overal tegenkom.Morgen meer prikkeldraad en nog veel meer fraais.

Rene Zaterdag 19 Augustus 2017 at 12:00 am | | Smurf

acht reacties

Sjoerd

Dat bootje vind ik wel geinig, van kunst heb ik zoveel verstand dat ik iets mooi vind of niet…

Sjoerd, (URL) - 19-08-’17 07:26
די מריו

Quandy zit er mooi bij,. Ook mooi is die boot boven het water. Die patatboer mag zijn wagen wel een likje verf geven. Dan ziet het er vanzelf weer fris en vers uit.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 19-08-’17 07:46
Marjolijn

Prikkeldraad is het thema van dit jaar hé…!
Je mag er niet overheen, maar wel langs af.

Marjolijn, (URL) - 19-08-’17 08:08
Frank-103

Ze bedoelen vast verscvan aardappelen gemaakte patat, in plaats van diepvriespatat. De Algemeen Dagblad patattest geeft patatboeren die diepvriespatat verkopen maximaal een 6. Maar eerlijk gezegd weet ik niet of ik het verschil proef!

Frank-103, (URL) - 19-08-’17 10:32
Rietepietz

Klopt, is altijd grappig om te zien als het wad droogvalt terwijl er schepen liggen. Had eigenlijk ooit nog graag eens gaan wadlopen maar op mijn leeftijd mag dat niet meer helaas.
De kunstwerken zeggen me niet zo veel, niet mijn smaak dan zie ik liever de schepen of de natuur.

Rietepietz, (URL) - 19-08-’17 15:40
Mark

En hoe zit het met het eilandgevoel ;-)

Mark, - 19-08-’17 18:39
Hans

Helaas en blijkbaar nodig, prikkeldraad en verbodsborden, blijkbaar banjert anders iedereen maar overal rond met de nodige schade.
Ach Quandy maakt het niet zoveel uit. Hans

Hans, (URL) - 19-08-’17 22:37
Frank-103

Die foto van die boot vind ik erg geslaagd! Is dat nu het getijdengevoel? Het prikkeldraadgevoel sla ik trouwens liever over, dat is net als schrikdraadgevoel minder fijn, daar ben ik te gevoelig voor! ;-)

Frank-103 , (URL) - 21-08-’17 17:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.