OpRoep vooR een pRachtpRoject

Dag allemaal!

Ik ben Julian Felix en een hele lange tijd geleden was ik hier eens gastlogger, Rene was toentertijd op vakantie en ik mocht mijn avonturen delen op zijn weblog. En vandaag ben ik vereerd dat ik opnieuw gastlogger mag zijn. Inmiddels een stukje ouder, ik ben nu 24 en studeer komende zomer af van de HKU (Hoge School van de Kunsten) te Utrecht.

Ik studeer namelijk af als cameraman, althans, dat is de bedoeling.  Als cameraman ben ik actief in de fictiefilm wereld, documentaires maar ook live televisie bijvoorbeeld. Ik probeer zo divers mogelijk te werken, dat houdt het zo leuk. Divers werken, dat heb ik altijd gedaan. Zo ben ik vroeger nog een DJ geweest op Rising Flow Radio, Rene was altijd een trouwe luisteraar.

Echter dwaal ik nu af, het gaat immers om mijn afstuderen. Ik ga namelijk een korte speelfilm maken. Het vertelt een aangrijpend verhaal van mijn regisseur & vriend Robbie Bekker.  Hij heeft kanker, maar door een operatie op 2-jarige leeftijd, blijft deze tumor stabiel. Er volgde meer operaties om zijn functioneren te bevorderen. Op 15-jarige leeftijd onderging hij een operatie die zijn leven heeft veranderd. Gevaarlijk, maar oh zo moedig, onderging hij deze. Hiervoor ging hij onder narcose en kwam hij in een droom terecht.

Deze gehele operatie en de lucide droom gaat verfilmd worden. Enorm spannend en uitdagend, om het project te realiseren hebben we een CineCrowd actie opgestart. Met deze actie zamelen we geld in om de film te kunnen maken. We hebben namelijk een locatie nodig, camera apparatuur, licht en nog veel meer. Er komt echt zoveel bij kijken.

Mijn vraag aan de trouwe lezers van Rene’s weblog is of jullie ons hierbij kunnen helpen door een donatie te doen. Het kan al vanaf vijf euro. Alle beetjes helpen om dit prachtige project te realiseren. Daarnaast wordt je naam in de aftiteling geplaatst als bedankje en krijg je premiere tickets. Omdat de film ook een beetje van jou is door je steun natuurlijk.

De trailer, meer informatie en de mogelijkheid om te doneren kun je vinden op: www.cinecrowd.com/insemita

Ontzettend bedankt en veel liefs,
Julian Felix

Rene Zondag 04 Februari 2018 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

zeven reacties

Marjolijn

veel succes met je afstudeerproject…!!

Marjolijn, (URL) - 05-02-’18 07:14
klaproos

ik hoop dat je veel geld mag inzamelen, veel succes met je afstudeer project

klaproos, (URL) - 05-02-’18 14:24
Rietepietz

Aardig van Rene dat hij je hier de ruimte geeft al vrees ik dat het niet veel op gaat leveren. we worden tegenwoordig overspoeld met “hulp vragen“zowel digitaal als in het gewone leven. Ook ik ga niet verder dan je heel veel succes wensen met het afstudeerproject maar ja, dáár heb je niet zoveel aan.

Rietepietz, (URL) - 05-02-’18 14:27
ria

Je bent al over de helft zie ik en nog een tijdje te gaan. Dat komt vast goed. Het ziet er professioneel uit! Ook van mij veel succes!

ria, (URL) - 05-02-’18 16:13
Francky

Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders zou ik zeker en vast komen kijken.

Francky, (URL) - 05-02-’18 17:23
די מריו

Beetje late reactie, maar ik hoop dat je het red. En hopelijk kom je binnenkort met een gastlog met hoe het gaat en dat je het geld bij elkaar hebt.

Love As Always
Di Mario

די מריו , (URL) - 05-02-’18 22:21
Sjoerd

Ik zie je hoeft niet alles meer. Ik wens je veel succes.

Sjoerd, (URL) - 06-02-’18 11:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.