XitteRend

Sterrebos Winschoten.Uitzicht vanaf de Winschoter Toren d`Olle Witte, dat is nog best hoog.Ik toon even een bordje in de toren.En er hangen ook allemaal borden met allerhande informatie.En er staat een miniatuur van de Watertoren die van 1902 tot 1967 in Winschoten stond.Prachtige architectuur te Winschoten.Blokkerkunst en rechts de Winschoter Toren d`Olle Witte.Hartje zomer, vijver Stadspark Winschoten.Ik heb onlangs een filmpje gemaakt over de asfateringswerkzaamheden alhier, de volgende ochtend maakte ik deze foto van het resultaat.Quandy.En dat zijn er weer tien.

Rene Zondag 22 Juli 2018 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

די מריו

Quandy, zie hem zitten dan, vast op weg naar het sterrenbos om te wandelen. die vijver met al die jonkies zijn ook wel mooi.

Love as always
Di Mario

די מריו, (URL) - 23-07-’18 00:03
Hans

Vele smachten naar een koele dag.
Klokkenspel, den ik altijd aan Andere van Duin.
Zo deze Canadese ganzen familie heeft veel nageslacht. Hans

Hans, (URL) - 23-07-’18 00:05
Thérèse

Een prachtfoto van Quandy. En hoe is dat nu mogelijk zo veel jonge gansjes?

Thérèse, (URL) - 23-07-’18 00:32
Francky

Mooi uitzicht uit die toren. Het zou me wel een beetje doen duizelen.
Een winterse foto om af te koelen.

Francky, (URL) - 23-07-’18 08:11
John

Ik denk dat er bergen mensen naar de sneeuw van je eerste foto verlangen. Ik overigens niet.

John, (URL) - 23-07-’18 08:36
willy

een verfrissende “sneeuwfoto” René

bij dit weer zou ik naar het stadspark gaan

groeten

willy, (URL) - 23-07-’18 18:55
Frank-103

Prachtige architectuur of goedkope jaren 20 bouw? Dagelijks staan er berichten in de krant van honden die men in de auto in de zon achterlaat, heel hachelijk. Ik weet toch wel zeker dat jij Quandy niet in de auto laat zitten.

Frank-103, - 23-07-’18 19:17
Rietepietz

Ik weet zeker dat je zelf ook inde auto zat en Quandy niet alleen in de auto liet zitten om zelf de toren te beklimmen, bijv.
Ik zie liever die oude pandjes dan de moderne nieuwbouw

Rietepietz, - 24-07-’18 16:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.