U ziet Ameland

Ik breng mijn vakantie door op Ameland en Quandy is ook mee.Ik was hier al eens eerder geweest, in de vorige eeuw, op lagere schoolreis.Niet voor niets, nee, niks is gratis, ze zullen er wel flink voor betaald hebben.Fietsen kan ook op Ameland.En met een loskoppelbare trekhaak rondrijden mag hier ook gewoon, in Winschoten word je daar zonder pardon door agenten voor op de bon geslingerd, want flitsers in Winschoten liggen met hun navel op het wegdek!Zoekplaatje: een konijn bij daglicht.En hier mocht de riem even af.En daarna, en er voor, lekker slapen.Allemaal plekken die ik nog moet bekijken, mits ik ze nog niet bekeken heb.En plekken waar ik niet mag komen, daar kom ik dus ook niet.Tot zover de foto`s en teksten van vandaag.

Rene Woensdag 15 Augustus 2018 at 10:19 pm | | Smurf

vier reacties

John

Dat konijn is goed zichtbaar

John, (URL) - 16-08-’18 07:56
Francky

Je hebt nog enkele plekken te bekijken.
Het konijn heb ik gespot.

Francky, (URL) - 16-08-’18 09:18
Rietepietz

Een boodschap die aan kanten dubbel op te vatten is op die robbenboot. . En het klopt, ik weet uit eigen ervaring dat je heerlijk kunt fietsen op Ameland, en in één van de dorpjes is on de zomermaanden een gezellige grote braderie.

Rietepietz, - 16-08-’18 17:49
willy

je zult je daar niet snel vervelen René

groeten

willy, (URL) - 16-08-’18 18:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.