De vakantie op Ameland

Vandaag was ik even naar Hollum, niet te verwarren met Ballum, op Ameland.
Een drietal kerken linksaf, alsmede de Waddenzee, en rechts onder andere een sporthal, allemaal dingen waar ik niets mee heb.Het is geen beachkunst.Het oudste huisje van Ameland.Vluchtelingen in Zuid Europa, wat doen we er mee?Lekker volgebouwd dorp.Toen ik even ging zitten op een bankje in het plantsoen ging Quandy er bij liggen.Ik zal het nog een keer uitleggen, want ik update wel elke keer, maar er is toch altijd iemand die dit niet snapt, ik ook niet overigens.

In Winschoten kreeg ik mijn eerste en enige bekeuring voor het rijden met een loskoppelbare trekhaak.
In Winschoten mag dat niet van de Winschoter politie omdat zij vinden dat je dan het nummerbord niet goed kan zien, en wie met zijn navel (of kruis) op de weg gaat kan het inderdaad niet zien.
Wat los kan moet er ook af, in Winschoten.
Maar elders op aarde, waar ik op vakantie ben, zie ik altijd precies dezelfde auto`s als dat ik heb, en daar zit dan wel vaak een trekhaak achter.
Dus elders op aarde mag men er wel mee rondrijden, alleen in Winschoten niet, daarom haat ik de politie van Winschoten en hoeven ze nimmer op mijn medewerking meer te rekenen. Verder met wat knusse straatbeelden van Hollum, niet te verwarren met Ballum.Het waaide flink en de dag eindigde met veel te veel regen.Er is meer, dat volgende keer.

Rene Donderdag 23 Augustus 2018 at 9:00 pm | | Smurf

twee reacties

Hans

Het is een eiland dus men woonde het liefst dicht bij elkaar.
Je hebt vakantie geniet er van. Hans

Hans, (URL) - 23-08-’18 22:26
John

Staan daar leuke huisje zo te zien.

John, (URL) - 24-08-’18 08:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.