Kijkt u maaR

In het Sterrebos van Winschoten.Quandy in Winschoten.Quandy op Ameland.Voor het Stadhuis was de brandweer onlangs bezig met een hoogwerker oefeningen doen, met rechts van de lantaarnpaal de Winschoter Toren d`Olle Witte.Aan het hek van stadstuin ,,Ons Toentje" zag ik dit briefje hangen.Ik was naar de open dag van DocDirekt te Winschoten en zag het pand eindelijk eens van binnen, zie hier de buitenkant:Dit is het voormalige GroeneKruisgebouw, want nu huist er mijn tandarts en zijn hele praktijk.Omdat ik naar de open dag van DocDirekt was heb ik de modeshow maar laten schieten, hij is uiteraard wel doorgegaan natuurlijk, en wel op deze plek voor de HEMA te Winschoten, die een ander uiterlijk gaat krijgen, dus vastleggen nog maar even.Tijdens een winterwandling zag ik volgens mij ineens De Toekomst in Scheemda, te wachten op zijn nieuwe bestemming.Ik vind dit dan vooral zo grappig omdat ik het een prachtig mooie straatnaam vind, en dat nog wel in Winschoten.
En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Donderdag 15 November 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Wauw, die eerste foto is weer prachtig. Mooi dat je die deelt. Winschoten of veel verschillende manieren. net als de goede oude Quandy.

Love as always
Di mario

די מריו, (URL) - 15-11-’18 23:34
John

Nog even en de bomen zien er weer uit zoals op foto 1. Prima, zolang er maar geen sneeuw valt.

John, (URL) - 16-11-’18 09:43
ria

Mooi opgeknapt dat Groenekruis gebouw, hier is het al jaren afgebroken.

ria, (URL) - 16-11-’18 10:26
Rietepietz

Best nuttig dat men oefent met zo’n hoogwerker, bij noodgevallen moet je natuurlijk wel goed overweg kunnen met zo’n ding.
Prachtid ie bomen op de eerste foto!

Rietepietz, - 16-11-’18 17:13
Frank-103

Jammer dat pas op het hek een bordje hangt dat de bbq niet door gaat, zijn een boel mensen voor niks tot aan het hek gereist! Hachelijk?

Frank-103, - 16-11-’18 19:55
Hans

Weet nog niet wat de komende herfst gaat doen, maar de eerste foto is mooi.
De foto’s van Quandy doen het altijd wel, had ik ook toen ik nog hondjes had. Hans

Hans, (URL) - 16-11-’18 22:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.