DecembeR

Quandy in de sneeuw.Quandy op Ameland.Ik heb wel eens zaadjes gehad van de supermarkt, daarmee kan men dan eigen groente opkweken.
Dat is me nog nooit gelukt, alles ging uiteindelijk toch dood, maar dit plantje heeft de hele zomer mijn balkon opgefleurd.En voor ik het zou vergeten wilde ik dat op de valreep toch nog even vastleggen.Het mooie van de pauze is dat je nog een deel komt.De Grote Zaal.Telkens als ik naar het theater ga neem ik in de hal even een foto van het scherm, als herinnering, toen ik deze foto nam moest de voorstelling nog beginnen, en nu ik het plaats denk ik er weer aan terug.Nog maar een keer mijn supermarktplantje.Winkelcentrum `tRond te Winschoten, waar de kerstboom altijd al staat voor Sinterklaas aankomt.De toren is van het Stadhuis, het gebouw rechts is de voormalige bibliotheek, dat de gemeente dolgraag plat wil hebben, en hiervoor de resten van wat eens een supermarkt was.En hier laat ik het even bij.

Update: Geen enkele kerk in deze reeks.

Rene Dinsdag 04 December 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

Hans

Van sneeuw nog geen spraken, was in mijn jeugd wel anders.
Het mooie van de pauze is dat je ook de dopjes kwijt kunt. Hans

Hans, (URL) - 04-12-’18 23:19
Suske

Leuk zo’n supermarktplantje.
Mooie foto“s ervan met de kerk op de achtergrond.

Suske, - 05-12-’18 09:09
John

Uiteindelijk sterft alle groenten met het oogsten, maar te vroeg is nooit leuk natuurlijk. Je had iig één plantje dit jaar.

John, (URL) - 05-12-’18 10:00
willy

Quandy in de sneeuw… zou het er deze maand ook inzitten? ..vraag ik me af

en zo’n pauze,vind ik altijd goed

prettige avond

willy, (URL) - 05-12-’18 18:49
Rietepietz

Nou op de laatste foto van je plantje vind ik de prachtig gekleurde lucht eigenlijk een betere reden voor een foto dan dat plantje!

Rietepietz, - 05-12-’18 22:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.