JokeR

Hier had uw kerstboomfoto kunnen staan.

Maar ja, als ik niks binnen krijg kan ik niks plaatsen.
Dat wil zeggen, ik kan hier doen wat ik wil, dus ook plaatsen wat ik wil, behalve als ik door u opgestuurde kerstboomfoto`s wil plaatsen die dus nog niet opgestuurd zijn.

Klik op deze zin dan opent er een mailtje naar mij, waarin u alleen uw kerstboomfoto hoeft toe te voegen.

En dat ga ik dan vervolgens alhier publiceren en in het grote kerstbomenfotoverzamelbos.

Tot er wat binnenkomt maar even wat anders vertellen.
Wat een stunt he, van Frank Kramer.
Ik kom Frank nog wel eens tegen als ik een oude Ronflonflon beluister, van profvoetballer tot quizmaster, dat was een leuk gesprek,

- Wat aten zij: wie zullen we nu weer eens bellen: Jacques belt tv-presentator Frank Kramer, maar krijgt diens antwoordapparaat aan de lijn, waarop Jacques vervolgens een boodschap achterlaat.
- Na ‘200 Balloons’ van Prince (De Kloteplaat van Emile) neemt Knasterhuis de telefoon op bij afwezigheid van Jacques. Het blijkt Frank Kramer te zijn. Jacques neemt het gesprek weer over. Kramer blijkt gister twee tosti’s met ham en kaas te hebben genuttigd, met wat melk en chocomel. Hij houdt niet zo van eten, maar blijkt wel een soepklant. Aansluitend speelt hij over de telefoon wat Chopin op zijn piano.

En nu weet ik dus dat hij na zijn televisieshows sportcommentator is geworden, tot afgelopen weekeinde, toen nam hij afscheid op een dusdanige manier dat zijn werkgever er excuses voor heeft aangeboden!

Rene Dinsdag 11 December 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Een speciale manier van afscheid nemen, ach het was zijn feestje.
Las de commentaren op twitter bij Wesley Victor Mak, en vind ik als je toch afscheid neemt kun je het wel veroorloven. Hans

Hans, (URL) - 11-12-’18 23:54
די מריו

Daar moet je niet je excuses voor aanbieden. Als je zo’n man niet serieus neemt als werkgever, dan kun je van alles verwachten.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 12-12-’18 10:45
Rietepietz

Omdat ik nooit sport kijk heb ik dit niet gezien, maar natuurlijk kwam ik het wel in de krant tegen en ik vind het best een goede reactie als je denkt dat je onterecht ontslagen bent.
Je kunt morgen een kerstboom plaatsen, wel een nepper dit keer.

Rietepietz, - 12-12-’18 19:12
Frank-103

De Frank Kramer show keken we regelmatig, hij deelde altijd Frank Kramer showfietsen uit. Hij heeft het heel wat beter gedaan dan Frank Masmeijer, als je het mij vraagt. Ik vind het wel erg grappig wat hij gedaan heeft, dat getuigt van humor! Wat mij betreft mag hij blijven!

Frank-103, - 12-12-’18 19:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.