Winschoten

Ik heb gekeken naar het tv programma Je Geld of mijn Leven, omdat er een jongetje uit Winschoten in zit.
Geuko werd ziek en zijn behandeling kost geld en dat wordt niet vergoed, er kwam een inzamelingsactie in Winschoten, maar dat bleek helaas niet genoeg.

Gelukkig besteedde de EO er afgelopen december aandacht aan en het geld stroomde binnen en de reis naar Amerika kon gemaakt worden.
De EO ging ook mee om te filmen en dat is allemaal best interessant om te zien, en tegelijkertijd erg triest.Natuurlijk kwam er ook een man in beeld om even uit te leggen waarom dat niet vergoed wordt.
Een hoop blabla, net als zo`n man die vertelt waarom het zo goed is dat we een koning hebben.

Het gaat er bij mij gewoon niet in, geen enkele reden is geldig daarvoor, het tegendeel is zo menselijk dat tegenspreken onmenselijk is.

Er zaten nog meer mensen, en gevallen, in het programma, en er zijn er ook vast heel veel die de media niet halen, net als met het kinderpardon, er zijn en blijven altijd meerdere ,,uitzonderlijke gevallen"

En ik vind het een grote schande dat er in dit land geen geldpot is voor Uitzonderlijke Gevallen en wel miljoenen voor de koning, om maar wat te noemen.

Rene Dinsdag 14 Mei 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

Hans

Toch verdrietig dat zo’n rijk land als de onze geen aandacht voor echte zieken heeft en deze zijn aangewezen op groutfundig. Hans

Hans, (URL) - 14-05-’19 23:12
די מריו

Het zal je kind maar zijn. Dramatisch lijkt me dat. Ik hoop het nooit mee te maken. Waar halen die ouders en dat kind de kracht vandaan. Respect.

Love as always
Di Mario

די מריו, (URL) - 15-05-’19 00:00
Suske

iedereen heeft volgens mij recht op medische hulp. Jammer dat dit in de praktijk niet altijd het geval is.

Suske, (URL) - 15-05-’19 07:21
Rietepietz

Tja, de media in te schakelen wil nog wel eens helpen, al doen die dat ook niet helemaal onbaatzuchtig natuurlijk, Helaas zijn die dure buitenlandse behandelingen vaak niet levensreddend maar meestal slechts levensrekkend.

Rietepietz, - 15-05-’19 15:29
Frank 103

Misschien is de koning ook wel een uitzonderlijk geval? Nederland betaalt enorme bedragen aan kinderbijslag voor kinderen in het buitenland aan mensen in het buitenland, daar begrijp ik ook niks van.

Frank 103, - 15-05-’19 21:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.