Uitzicht

Vandaag was ik even op de Winschoter Toren d Olle Witte, en zag vanaf daar de huidige toestand van de afbraak van de voormalige bibliotheek.En dit is dan het uitzicht als ik niet inzoom.Er zijn ook informatieborden gekomen op de Winschoter Toren, vanaf nu weet ik wat er op staat.En vanauit de Toren keek ik nog één maal naar de voormalige bibliotheek.En dit is het zicht vanaf mijn balkon.Lang zal dat niet duren.

Rene Zaterdag 08 Juni 2019 at 11:00 pm | | Smurf

vijf reacties

Suske

Mooi zicht heb je vanuit die toren.
De bib behoort zowat tot het verleden.

Suske, (URL) - 09-06-’19 08:06
די מריו

Toch wel mooi die foto’s van zo hoog.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 09-06-’19 10:05
hanscke

Ik word een beetje treurig van al die sloopverhalen. Er is daar bij jullie al zo veel afgebroken.

hanscke, (URL) - 09-06-’19 12:18
Rietepietz

Torens zijn altijd leuke uitzichtpunten, vaak wél een hele klim

Rietepietz, - 09-06-’19 21:08
Frank 103

Het schiet al aardig op met die oude bieb, weer een leegstaand pand minder!

Frank 103, - 10-06-’19 20:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.