VeRhalen

Vandaag is een hele speciale dag, want het is pinksteren.
En met pinksteren denk ik altijd terug aan die twee keren dat ik naar Pinkpop was, het oudste festival ter wereld!

En ik denk terug aan nu dus alweer twee jaar geleden, toen hoorde ik Koen Dulfer, samen met ene Patrick, voor het eerst op de lokale radio van Eindhoven, dat gewoon via internet in Winschoten is te ontvangen.
Zijn rol werd gedurende de weken die verstreken steeds groter en het was zeer aangenaam om daar elke maandagavond naar te luisteren.
Koen kan namelijk ontzettend goed en leuk kletsen, dat bewees hij al als KoningVlog op youtube, ik had al eens een kalkoen naar hem vernoemd, en nu bleek hij ook weer super over te komen op de radio.
Na een jaar hield Koen het voor gezien, wegens redenen.

Toen begon Koen de podcast Koen`s Spreekuur.

En dan is Koen drie kwartier aan het woord, samen met zijn vriendin Darcy, het gaat van hot naar her over van alles en nog wat, het wordt nooit saai en gaat soms ook nog ergens over.
Er is geen muziek, er wordt niet in geknipt en het is allemaal uit het leven gegrepen.
Geen verzonnen gedoe, geen spelletjes, geen opschepperij, maar gewoon gezellig.
Koen heeft een aantal onderwerpen en vertelt tussendoor ook nog wat hem zoal te binnen schiet om uiteindelijk toch weer op het onderwerp uit te komen, geniaal.

Mooie verhalen die in elkaar overlopen en voor je er erg in hebt is het alweer afgelopen en verheug je je alweer op volgende week.

Rene Zondag 09 Juni 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

En dan te bedenken dat Pinkpop al vijftig jaar bestaat. Hans

Hans, (URL) - 10-06-’19 00:10
Suske

Dat festival doet het nog steeds na zowat 50 jaar. Een uniek feit.
Met podcasts heb ik geen ervaring. Even iemand opzoeken die me toont hoe zoiets werkt.

Suske, (URL) - 10-06-’19 09:24
Rietepietz

Het is te ingewikkeld om via de link te kunnen luisteren, ( voor mij dan he!) maar drie kwartier is sowieso veel te lang , dan moet het wel héél boeiend zijn wil ik blijven luisteren. De eerste Pinkpop kan ik me nog goed herinneren want dat was natuurlijk wel voer voor de journaals in die tijd. Het wás nogal wat in die tijd.

Rietepietz, - 10-06-’19 09:59
Frank 103

Pinkpop ben ik nog nooit geweest, eigenlijk nog nooit naar een festival. Radio luisteren doe ik heel weinig, podcast luister ik helemaal niet, van Koen heb ik dan ook nog nooit gehoord.

Frank 103, - 10-06-’19 20:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.