ZomeRfestival Winschoten

De afgelopen tijd heb ik vrij veel filmpjes gemaakt en die ook allemaal gepost.
Voorheen bewaarde ik de filmpjes en ging er zo af en toe eentje online, en dan is het net of het altijd feest is.Tijdens de koningsspelen waren er duizenden kinderen op en rond het Marktplein, om te sporten, daar heb ik niks van meegekregen want het was voor mij een gewone werkdag, en toen ik thuiskwam waren alle kinderen ook alweer naar huis.
Dus daar geen filmpje van, alleen deze ochtendfoto:Tijdens de nagespeelde bevrijding van Winschoten heb ik wel een filmpje gemaakt, maar ook wat foto`s, want dit zie ik ook niet elke dag.Ik ben ook  nog met mijn nichtjes naar de kermis geweest, en de eerste rit zat ik ook in een wagentje, de tweede rit spotte ik ze vanaf de zijkant.Op de Eurodag kost een rit één euro, op de drukste momenten zijn de kosten 3,50.Het Zomerfestival duurt een paar dagen, van woensdag tot en met zondag, en de kermis zal eind oktober terugkeren.We krijgen in augustis eerst nog het festival Middeleeuws Winschoten in het Stadspak, en op het Marktplein gaat de openening van het straattheaterfestival Waterbei plaatsvinden.Omdat één nichtje niet in dit ding wilde kon zij even een foto maken van mij met mijn andere nichtje.Hier had ik ook een filmpje van willen maken, het gratis openluchtconcert om het seizoen mee af te sluiten van Stedelijk Muziekvereniging Nieuw Leven op de binnenplaats van een nabijgelegen appartementencomplex waar ik ook voor uitgenodigd was, maar het regende die dag dus:En Quandy vindt het allemaal wel best.En ik ook.

Rene Woensdag 07 Augustus 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

He.. een keer foto’s, voor mijn gevoel idd al een tijdje geleden. Ook wel weer eens leuk. Ook leuk is die foto van jou met je nichtje. en Quandy natuurlijk.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 08-08-’19 07:15
Suske

Leuk die foto van je met je nichtje. Die meiden treffen het met zo’n leuke oom.

Suske, (URL) - 08-08-’19 08:34
ria

En zo hoort het ook.

ria, (URL) - 08-08-’19 18:48
Rietepietz

Nou ik zou net als je nichtje dan liever een foto maken, met geld toe ga ik nog niet in zo’n ding!

Rietepietz, - 08-08-’19 19:50
Hanscke

Leuke kleurige foto’s. Met het ouder worden durf ik bijna in geen enkele attractie meer. Das war einmal.

Hanscke, (URL) - 08-08-’19 23:19
Hans

Van het leven moet je ook een beetje een feestje maken.
Eigenlijk woon je wel goed aan het Marktplein er is altijd wel iets te beleven.
Quandy laat het maar over zich heen komen. Hans

Hans, (URL) - 08-08-’19 23:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.