Willens en wetens

Vandaag ging ik weer eens flink tegen mijn principe in, en om eens aan te tonen dat ik totaal niet consequent ben ging ik mee naar de Efteling.Het was een leuke gezelllige dag en ik durf en ga overal in.
De watershow aan het einde is ongeveer wel hetzelfde als wat ik ook al eens in Polen had gezien, water en vuur en muziek en dan is het afgelopen.

Ik heb ernstige bezwaren tegen de Efteling omdat mij ter ore is gekomen dat sommige mensen er gratis in mogen, terwijl anderen er voor moeten betalen. (zogenaamde influencers, dat woord is al om te kotsen)
Maar ik ben ook de flauwste niet, bovendien werd dit mij aangeboden (door familie) dus maakte ik er maar weer het beste van.

Er komen daar tientallen miljoenen per jaar binnen, en nog is het niet genoeg.
Gelukkig vielen de wachtrijen mee vandaag.

Dag Efteling, tot nooit weer!

Rene Zaterdag 22 Februari 2020 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

די מריו

Dat kan haast niet de enige reden zijn dat je tegen bent zou ik zeggen. Overal worden mensen voor getrokken, maar op het moment dat dat gebeurd op basis van geloof, uiterlijk of afkomst is het bezwaarlijker.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 22-02-’20 07:44
Rietepietz

Wat ik erger vind is dat je tegenwoordig steeds meer ziet dat je “voorrang kunt kopen”, dus betalen om niet in de rij te hoeven , of korter, zoals in de Amerikaanse pretparken.Niemand vind het leuk om lang te moeten wachten en het is bedroevend als kindertjes van ouders die voor zo’n dagje moeten sparen dan maar langer moeten wachten omdat kinderen van rijkere ouders voor mogen gaan!

Rietepietz, (URL) - 22-02-’20 15:37
francky

Ik heb helemaal niets met pretparken. Het is van toen onze kinderen nog klein waren dat ik er nog ene bezocht heb. Gelukkig is dit verleden tijd.

francky, (URL) - 22-02-’20 16:16
Henry

Hoi Rene .. je bent er nog steeds! De efteling, toe maar. Zal wel rustig zijn met de carnaval? Ze zouden jou ook gewoon toe moeten laten gratis, je bent ook een influencer, toch? ;)

Henry, (URL) - 22-02-’20 16:23
Villasappho

Influencers, mensen die zogenaamd gratis reclame maken meer is het niet. Als ik er heen ga kost het me 90 euro samen met vriend en parkeerkosten. Ik ben dol op het park, maar dat heb ik er gewoon niet meer voor over. Zeker niet als je ook nog eens een uur moet wachten om iets te doen. De Efteling is bezig zich uit de markt te prijzen en dat biedt perspectief voor parken die wel betaalbaar zijn.

Villasappho, (URL) - 22-02-’20 16:58
Terrence

Gelukkig ben jij ‘influencer’ in de familie dus mocht ook jij er gratis in! ;-)

Terrence, (URL) - 22-02-’20 19:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.