Zo

Zonder kleerscheuren en zonder brokken, maar met een hoop nieuwe herinnering ben ik weer waar ik wezen moet, thuis.

Sinds afgelopen augustus ben ik drager van een mobiele telefoon, daarvoor heb ik ook wel eens wat gehad, maar dat beviel niet echt, en nog steeds vind ik het niet leuk, maar niet alles in het leven is leuk.
Ik heb nog steeds een pesthekel aan bellen, maar de navigatiemogelijkheden en op elk moment iets op kunnen zoeken is natuurlijk wel weer ontzettend makkelijk.

Ik heb wel een telefoon waar ik ook mee het internet op kan, en filmpjes en foto`s maken doe ik nu ook met dat ding. In den beginne had ik geen idee hoe ik de foto`s van mijn telefoon naar mijn laptop kon krijgen, bovendien deed mijn fototoestel het nog, dat is nu dus niet meer het geval.

Ik heb nog wel een flink aantal nog niet gepubliceerde foto`s liggen, maar de nieuwe komen dus voortaan vanaf mijn mobieltje, en op mijn weblog.
Tijdens mijn telefoonfotoexperimenteerperiode kon ik wel fijn gebruik maken van instagramm en tiktok.

Instagram had ik al jaren, maar ik kon er pas een foto op plaatsen sinds ik een mobiele telefoon heb, anders lukt dat gewoon niet, en dat heb ik nu 100 keer gedaan, een mooi rond getal om er een punt achter te zetten.

Kijk hier een aanschouw mijn honderd post: https://www.instagram.com/renesmurf/
Meer komen daar niet, wel hier.

Rene Dinsdag 25 Februari 2020 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

די מריו

Daar heb je mooie foto’s staan Rene. Ik heb een account voor mijn werk, maar ik denk dat we daar nog geen 100 foto’s op hebben.

Love as Always
Di mario

די מריו, (URL) - 25-02-’20 07:32
francky

Het zijn inderdaad mooie foto’s. Mijn instagram gebruik ik regelmatig. Sommige foto’s komen ook op mijn blog terecht.

francky, (URL) - 25-02-’20 08:37
ria

Jammer dat je ze daar niet meer plaatst, ik zet daar ook de foto’s die soms op mijn blog komen, daar zijn weer andere kijkers.

ria, (URL) - 25-02-’20 10:45
Rietepietz

Instagram heb ik niet dus dat laat ik aan me voorbij gaan. Maar foto’s en filmpjes van je telefoon afhalen kan op meerdere manier maar daar ben je ondertussen al achter.

Rietepietz, (URL) - 25-02-’20 13:51
Villasappho

Insta kan echt wel via de computer! https://villasappho.nl/7-nadelen-aan-instagram-en-hoe-je-zonder-app-kan-werken/ het wil nog wel eens veranderen maar onderdaan die blog pas ik het steeds aan. Ik voeg je zo meteen ff toe op Instagram.

Villasappho, (URL) - 25-02-’20 18:46
Hans

Ik doe veel op mijn smartphone, meer dan ik had verwacht.
Maar het foto toestel gaat ook nog vaak mee. Hans

Hans, (URL) - 25-02-’20 21:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.