Ontzettend leuk

Ik was mijn laatste dagje Efteling aan het doen en dan heb je na afloop bij de uitgang een water en vuur en muziek en lichtshow, wat ik in Polen ook eens gezien heb en daar is het gratis.

Ik had al af en toe even een minuutje gefilmd, maar die heb ik ongezien weggedaan, want mijn nichtje had ook wat gefilmd en op de familieapp gezet. 
Zodoende kon ik het filmpje uploaden en insluiten, en dat is toch prachtig geworden!

Het was gelukkig niet heel erg druk die dag in de Efteling, er waren geen lange wachtrijen. Want daar heb ik een pesthekel aan, als er lange wachtrijen zijn en ze toch maar blijven adverteren om nog meer volk naar binnen te krijgen.  Dat stoort me ook wel aan de Efteling, ze maken zo`n 30 miljoen winst per jaar.  Ik vind dat niet nodig, dat mag wel wat minder.  Gewoon kiet spelen is voldoende, een kleine winst mag ook, voor slechtere tijden, maar bakken vol naar binnen scheppen en maar meer en meer volk willen trekken, dat staat me tegen.

Omdat het een familieuitje was zette ik heel gemakkelijk mijn principes opzij en ben overal in geweest.

Rene Woensdag 11 Maart 2020 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

John

De laatste keer dat ik er was was het zo druk dat ik me voornam er nooit meer heen te gaan. En ik ben er ook nooit meer geweest.

John, (URL) - 11-03-’20 08:53
francky

Ik houd ook niet van lange wachtrijen. Tegenwoordig zal je me niet vlug vinden waar er veel volk is. Ik houd het liever rustig.

francky, (URL) - 11-03-’20 09:43
Rietepietz

Je nichtje kan al goed met de camera overweg, prima gelukt hoor dat filmpje. Deze show heb ik gemist die keer dat ik er was. Zal er waarschijnlijk nooit meer komen want een flink eind rijden om in de rij te staan is niet erg aantrekkelijk.

Rietepietz, (URL) - 11-03-’20 11:53
ria

Dat is nog eens schitterend ‘vuurwerk’, en het lijkt me ook veel veiliger.
Mooi dat je je principes even aan de kant kunt zetten voor de familie!

ria, (URL) - 11-03-’20 12:01
Hans

Er is weer een nieuwe attractie bij gekomen, volg ze via YT.
Ja, de wachtrijen moet je zien te omzeilen.
Blijft mooi het water orgel. Hans

Hans, (URL) - 11-03-’20 23:35
frank-103

Principes zijn heel lastig, die kan je in principe beter niet hebben! Ze moeten wel melden dat ze winst maken, anders krijgen ze geen lening van de bank voor nieuwe investeringen, net kiet draaien is dan niet voldoende.

frank-103, - 13-03-’20 22:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.