CoRona zal blijven

Ik wilde eerst een stukje tikken over de KLM, eens neerlands trots waar inmddels, net als toentertijd met Fokker, meer geld in gestopt wordt dan er uit komt en dan op juist dit moment gedoe over zo`n directeur met een loonsverhoging om gelijk te zijn met de Fransen, dat ze daar steenrijk zijn wil toch niet zeggen dat dat hier ook maar moet. 
En dan nog al die piloten die belasting ontduiken. 

Maar ik kwam niet tot een leuk stukje en liet het even bezinken en ik keek even naar de preek Dominee Gremdaad.
En hij had het er ook even over, en eigenlijk vond ik zijn hele preek wel het loggen waard:


Ik kijk altijd trouw naar zijn collumns, meestal zijn ze wel leuk.
Heel vaak ben ik het met hem eens, soms ook niet, een enkele keer schiet het nog wel eens in mijn verkeerde keelgat, maar dit keer sluit ik hem dus in.
We zullen wel zien wat eerder weer kan, naar het theater gaan of naar een ver oord vliegen.

Rene Maandag 20 April 2020 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

John

KLM moeten ze gewoon loslaten en overlaten aan de markt zoals ze zo graag doen met andere zaken.

John, (URL) - 20-04-’20 08:22
francky

Afwachten is al wat we kunnen doen. Het einde van deze crisis is nog niet in zicht.

francky, (URL) - 20-04-’20 10:30
די מריו

Toch vreemd dat het ene bedrijf zoveel meer geld krijg dan een ander.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 20-04-’20 10:53
Frank 103

Wie het weet mag het zeggen! Ik verwacht dat ze wel medicijnen zullen ontwikkelen tegen het huidige coronavirus, als dat virus echter muteert hebben we daar over een paar jaar niks meer aan. En dan krijgt dominee Gremdaat gelijk, corona blijft!

Frank 103, - 20-04-’20 17:18
Rietepietz

Gremdaat vond ik altijd erg leuk maar op het moment sla ik hem over, ik kan die stem niet hóren. Je hooft je TV maar aan te zetten of hij komt voorbij in een reclame spot, heel irritant.

Rietepietz, (URL) - 20-04-’20 18:37
Hans

Het vliegverkeer is meer dan alleen schadelijke uitstoot.
Corona, we zullen moeten afwachten en blijven nadenken. Hans

Hans, (URL) - 20-04-’20 22:35
ria

Het wordt nooit meer zoals het was, daar raak ik steeds meer van overtuigd en dat het ook grote gevolgen gaat hebben. Misschien heb ik het ook wel helemaal fout hoor, maar eigenlijk hoop ik het ook een beetje

ria, (URL) - 21-04-’20 20:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.