Jammer

1: KNVB roept hulp overheid in, vreest dat schade oploopt tot 400 miljoen.  Eerst een beetje geld naar het buitenland pompen door met Fox in zee te gaan, en nu het handje ophouden.  Wat mij betreft kappen ze er meteen mee.  Ze hadden met dat voetbal, en het geld, heel wat goede dingen kunnen doen, en mensen rijk maken vind ik niet zo`n goed ding.

2: Scholieren weer terug in Nederland na wekenlange zeereis. Dit is ook weer te gek voor woorden, ze waren daar aan boord van een schip om een lesprogramma te volgen over natuur en duurzaamheid.  Jaja, en daarvoor vlogen ze naar Sint Maarten.  Dat is niet goed voor de natuur en ook niet duurzaam!

3: Coronavirus vastgesteld bij nertsenfokkerijen in Noord-Brabant.  Want er worden nog steeds nertsen gefokt in Nederland, want er zijn nog altijd mensen die graag bont dragen.  Het gaat ooit wel verboden worden, maar dat is pas na 2025 of zo.  Rutte kan wel om half zes besluiten dat alle restaurants, cafe`s en sportscholen om zes uur sluiten, maar een heel klein beetje lief voor een dier doen gaat veel moeizamer en wordt altijd over zoveel jaren heengetild dat een volgende regering het weer terug kan draaien.  Er bestaan dus helaas ook nog steeds proefdieren...

4: Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven een rondje om het Oldambtmeer gefietst.  Ondanks dat er ruimte genoeg is op de dijk is het fietspad toch maar erg smal.  Dus ik kwam vandaag meerdere malen dichter langs mensen dan die krankzinnige anderhalve meter.

Rene Maandag 27 April 2020 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

John

In de meeste landen gaat geld boven dierwelzijn. Schandalig als je het mij vraagt.

John, (URL) - 27-04-’20 08:10
די מריו

Die 400 miljoen is een schijntje, laat ze het geld maar aan de eufa vragen, daar gaat nog veel meer geld in om. Die scholieren had ik gelezen ja, dat is toch vreemd. Ik ben dus niet de enige die dat vind. Als het over duurzaam en goed voor het milieu is, ga dan op de fiets naar een kamp waar alles was zoals vroeger. Dat bont, dat snap ik nog steeds niet. Zelfs nep wil ik niet dragen. Fietsen is goed, maar dan wel daar waar ruimte is voor meerdere personenen.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 27-04-’20 08:16
Frank 103

Die nertsenfokkerijen vind ik ook treurig, bont is heel erg fout. Je opmerkingen over voetbal lees ik gewoon niet.

Frank 103, - 27-04-’20 14:16
Rietepietz

Dat er zoveel geld in voetbal om moet gaan heb ik nooit begrepen maar ik heb ook geen zin me over al dit soort dingen op te gaan zitten winden, dat helpt niet dus is zinloos.

Rietepietz, (URL) - 27-04-’20 18:50
ria

Vanmiddag kwam er ook een mevrouw erg dichtbij terwijl ze me iets duidelijk wilde maken, vreselijk. Heel veel mensen snappen het gewoon niet.

ria, (URL) - 27-04-’20 20:58
Hans

Het blijft een spel tussen geld en verplaatsen.
Alles wat fossielenbrandstof gebruikt is slecht voor het milieu.
Nu de mens meer binnen blijft verbeterd het zelfde milieu.
Die anderhalve meter is niet zo krankzinnig. Hans

Hans, (URL) - 27-04-’20 22:39
Terrence

Helaas stemde onlangs nog een meerderheid van de Tweede Kamer tégen een voorstel om voortaan mensen en dieren voor geld verdienen te laten gaan. :-(

Terrence, (URL) - 27-04-’20 23:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.