Mondkapjes

Ik ben blij dat ik niet verplicht word tot het dragen van een mondkapje.
Op mijn werk komt het wel eens voor, net als gehoorbescherming, maar in de vrije tijd is zoiets zeker geen pretje.  Bovendien is het belangrijk dat zo`n kapje goed zit, en men moet er niet aan gaan zitten alhoewel het toch gaat jeuken.  Het schept een schijnveligheid, maar ik geef toe, hoe meer bescherming des te minder kans op besmetting.

Ik ben wars van politici die eerst schreeuwen dat we helemaal opgesloten moeten worden en dan schreeuwen om die vervelende mondkapjes.  Normaal zijn die lui heel erg tegen het buitenland, en nu het ze goed uitkomt wijzen ze maar al te graag naar dat buitenland.
Tja, wat kan mij het buitenland schelen, ik draag niet graag zo`n ding dus liever niet zeg.
En dat er dan een beetje te korten zijn omdat ze hoognodig zijn voor de zorg, dat komt mij dan heel goed uit.

Rene Donderdag 30 April 2020 at 12:00 am | | Smurf

acht reacties

די מריו

Ik heb het liever ook niet. Dus ik hoop maar dat het niet nodig zou zijn. Maar volgens mij doen we het redelijk goed op dit moment. Laten we dat nog even volhouden.

Love as Always
Di mario

די מריו, (URL) - 30-04-’20 07:46
Frank 103

Ik had het idee dat die mondkapjes er ook voor dienen dat je zelf geen andere mensen besmet, dat het vocht in je adem wordt opgevangen. Ik heb nog nooit een mondkapje gedragen, ik weet niet hoe erg dat is.

Frank 103, - 30-04-’20 07:49
John

We zullen zien. Vooralsnog hoeft het niet en dat is prima. Als ze het gaan verplichten dan zal ik me er aan overgeven maar niet met plezier.

John, (URL) - 30-04-’20 08:30
francky

Hier is het ook afwachten. Er zijn er niet genoeg om ietdereen te verplichten die te dragen.

francky, (URL) - 30-04-’20 08:48
Noortje

Ik heb vroeger in mijn werk weleens mondkapjes gedragen en ik zou het ook niet prettig vinden als het nu verplicht zou worden want zo prettig is het niet.
Hoewel ik het me wel voor kan stellen dat het verplicht zou worden in het openbaar vervoer

Noortje, (URL) - 30-04-’20 13:43
Villasappho

Dat gaat zo waardeloos werken met een bril, die gaat ongetwijfeld beslaan Ik blijf we uit de buurt van het volk. Maar als het moet dan doe ik het, maar dat betekent wel dat ik alleen het hoognodige nog ga halen.

Villasappho, (URL) - 30-04-’20 15:34
Rietepietz

Klopt, mondkapjes dragen is geen lolletje, ik hoop ook dat we er niet aan hoeven te geloven. Dat er niet voldoende zijn zou voor mij het probleem niet hoeven zijn, dan maak ik ze zelf wel. Maar als het even kan dus liever niet.

Rietepietz, (URL) - 30-04-’20 18:16
Hans

Een mondkapje is niet genoeg, ook bescherming van de ogen is nodig.
Dus opletten is beter. Hans

Hans, (URL) - 30-04-’20 22:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.