Bekijk het maaR

Ik had een mobiele telefoon en experimenteerde wat met Tik Tok.  Zelf in beeld verschijnen doe ik niet aan, maar ik legde Quandy vast en met Mellow was ik ook leuk bezig.   Tot ik er weer genoeg van had.   Een allerlaatste door mijn nichtjes zelf opgenomen filmpje in de Efteling van de beroemde draak leek me een fijne afsluiter van dat avontuur. #slot

Tot Mellow een keer leuk ging spelen met een kikkertje , daar maakte ik twee filmpjes van, eentje plaatste op Youtube en eentje zette ik op Tik Tok.  Op Youtube haalde ik de 20 weergaven en op Tik Tok keken er 122 mensen (en maakten er acht het hartje rood.)

Op Tik Tok deed ik verder nog een leuk piepjestest met Mellow, 175 weergaven, De beierende Winschoten Toren, heel kort, kreeg 669 weergaven!  Daarna nog wat Toren en nog wat Mellow wat weer minder scoorde maar toch wel meest boven de 100. (en het aantal rood gemaakte hartjes gemiddeld boven de 10)

En toen kwam de wandeling in het stadspark, mijn nichtje Vivian was ook mee:

We hadden al afgesproken dat ze mee zou gaan wandelen en we hadden al besloten om naar het stadspark te gaan toen ik hoorde dat het hondje Mellow net loops was geworden, dus fijn spelen zit er dan even niet in.
Ik kan zelf heel goed de plannen wijzigen maar Vivian had zich er inmiddels op verheugd en ik zou wel goed opletten, op naar het stadspark dus.

Vivian neemt graag de belevingsroute en ik doe dapper mee.
Als we de nieuwe paaltjesbrug zijn overgestoken wil Vivian graag terug en nog een keer, dat is natuurlijk prima en ik neem even plaats op het bankje.
En dan komt het, ze wil een poort maken met haar benen en dan moet Mellow er onderdoor.
Ik denk, dat ga ik filmen!  Ik film altijd als ze gevaarlijk doet, als ze in de plomp valt heb ik het vastgelegd!  En dat is tot op heden nooit gebeurd.  Het poortje lukt wonderwel en Vivian haar staart zwiept net zo vrolijk als dat van Mellow.

Ik besluit dat dat een leuk filmpje is voor op Tik Tok en zoek er een leuk muziekje bij uit en plaats het. 
Hij duurt 23 seconden en dat is eigenlijk net even te lang, maar ik vind het mooi dus laat ik het zo.  Daarna plaats ik nog een filmpje met Mellow en dat is minder fraai maar wordt weer beter bekeken, waarschijnlijk omdat het korter is.

Ik heb het bewuste filmpje van Tik Tok ook weer op mijn telefoon staan en ga dat opnieuw uploaden, maar knip er dan stukjes af.  Alleen het moment van de poort hou ik, het naar de punt van het poort toelopen en het wegzwiepen naar de MC Donaldspaal haal ik er af.  En ik doe er een ander muziekje onder.
Op Tik Tok komt steeds een deuntje voorbij dat me erg doet denken aan een hit van Aha uit de jaren 80, dat muziekje besluit ik er bij te zetten, en dat maakt het geheel supervrolijk.

En dat slaat aan.  Ik haal snel kijkers, telkens als ik kijk zijn het er weer meer.   Ik krijg ook meldingen op mijn telefoon en het gaat almaar door.  Leuk zeg.  Ik ga richting duizend!  En dan over de duizend heen.  
En het blijft maar doorgaan, op een gegeven moment zit ik zelfs aan de 10 K en voor ik in de avond ga slapen is het al 30K. 

Uiteindelijk is het filmpje beland op 31.1K en zijn er maar liefst 451 hartjes rood gemaakt, en 15 reactie`s.

Mijn laatste Tik Tok, mijn beste Tik Tok ooit: Onder de poort, door het water, in het stadspark.

@renesmurf.nl

Onder de poort, door het water, in het stadspark.

♬ Take on Me - Partenaire Particulier

En hier de lange versie van 23 seconden op Youtube, de hit op Tik Tok duurt er slechts 9.

Rene Vrijdag 15 Mei 2020 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags:

zeven reacties

די מריו

Ik heb echt helemaal niets met tiktok. Ik loop in dat soort dingen altijd achter. Of ik ben zo laat dat het al weer uit de mode is.. ook goed.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 15-05-’20 07:02
John

Gefeliciteerd met dat unicum. Ik heb er veel over gehoord maar zelf nooit geprobeerd en ga dat ook niet doen. Ik ben al lui op instagram.

John, (URL) - 15-05-’20 08:48
Rietepietz

Tik tok ken ik nog niet maar je hoort er wel steeds meer over. Het filmpje is grappig in het water vallen zou niet zo erg zijn maar met die grote stenen blokken is dat toch niet helemaal ongevaarlijk.

Rietepietz, (URL) - 15-05-’20 16:33
francky

De filmpjes op tiktok en instagram hebben duidelijk meer kijkers dan diezelfde filmpjes op Youtube. Youtube is duidelijk alleen nog om muziekvideo’s te bekijken.
Het muziekje op je film is wel degelijk van AHA met take on me.

francky, (URL) - 15-05-’20 17:26
ria

Altijd leuk als er veel mensen kijken maar op mij heeft dat geen enkele invloed om het meer of niet meer te doen. Tik Tok heb ik nog nooit geprobeerd en zal dat ook niet doen, ik heb genoeg aan you tube.

ria, (URL) - 15-05-’20 21:23
Hans

Bij mij duurt het ook altijd wat langer voor ik iets ga gebruiken.
Maar het blijft leuk speelgoed, zeker als er zoveel mensen kijken.
Leuke video van Vivian en Mellow, op YT schreef ik al Wat een lieve video Rene, daar word ik blij van’. Hans

Hans, (URL) - 15-05-’20 22:31
Frank 103

Ik gebruik tiktok niet en snap ook niet dat ruim 30.000 mensen dat filmpje bekijken, verder een uitstekend familiefilmpje. Kennelijk hebben mensen niks beters te doen.

Frank 103, - 16-05-’20 11:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.